Mada ih niko iz komšijskog tabora nije javno prozvao kao krivce za propale dolaske Saša Zdjelara iz Olimpijakosa i Mirka Ivanića iz Vojvodine u Crvenoj zvezdi su spremno reagovali na glasine da su se crveno-beli isprečili najatraktivnijim potpisima u Partizanu na letnjoj fudbalskoj „pijaci“.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

 To je u ime rasformirane uprave uradio „glavni osumnjičeni“ Zvezdan Terzić, koji je i pored ostavke na funkciju generalnog direktora do kraja prelaznog roka rukovodio kupoprodajom u LJutice Bogdana 1.

– Čuo sam za te priče. Na takve konstrukcije imam samo jedan kratak odgovor. Dokle god vodim politiku i zastupam interese samo jednog kluba – Crvene zvezde uopšte me ne zanima poslovanje drugih. Ni Vojvodine ni Olimpijakosa ni Partizana, kojem van terena uvek želim sve najbolje – tvrdi nam visoki funkcioner nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta, čije je (za sada samo) formalno povlačenje isprovocirano nezadovoljstvom navijača Zvezde.

Kao kontraargument Terzić poteže ranije interesovanje Zvezde za Ivanića.

– Gospodin Šćepanović i ja smo se poslednji put čuli pre mesec dana. Tada smo u Novi Sad poslali ponudu za Ivanića tešku 600.000 hiljada evra. Odbili su je… Zameram mu tome, jer znam da bi Mirko u Crvenoj zvezdi imao sve preduslove da napreduje, postane vrhunski igrač i ljubimac „delija“.

Visoki funkcioner lidera domaćeg prvenstva brani se i od optužbi da je odgovorio Olimpijakos i Sašu Zdjelara od već dogovorene saradnje sa učesnikom Lige Evrope iz Humske.

– Jeste igrao u OFK Beogradu dok sam ja bio predsednik, međutim ja nemam uticaj na njegovu karijeru, niti smo mi kao Crvena zvezda imali dodirnih tačaka sa njihovim razgovorima. Dečko je igrač Olimpijakosa i tu se završava sva priča na tu temu.

Srnić: Opet u omiljenom dresu

Na kraju dugih pregovora sa Čukaričkog i Crvene zvezde ofanzivni igrač sredine terena Slavoljub Srnić vratio se sa Banovog na svoje Topčidersko brdo.

– Veoma sam srećan što sam se vratio u moju drugu kuću i što ću ponovo nositi omiljeni dres – miran je bivši polaznik Omladinske škole crveno-belih, čiji kambek košta 350.000 evra i 40 odsto od naredne prodaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari