Crvena zvezda je malo pokazala i uradila prošlog četvrtka u Odesi, ali u Ljutice Bogdana ni posle ubedljive pobede Černomoreca (3:1) u prvom meču trećeg kruga trke za mlađe i ne mnogo slabije UEFA takmičenje ne dižu ruke od plasmana u Ligu Evrope.


– Biće baš teško izbaciti tako kvalitetnu i uigranu ekipu, ali ništa nije izgubljeno. Pošteno bi bilo priznati da nam šanse nisu ogromne, ali nemamo pravo na pesimizam i predaju. Na sve načine ćemo pokušati da iskoristimo to malo preostalog prostora i vremena za veliki rezultatski preokret u dvomeču sa Ukrajincima. Tako razmišljaju pravi sportisti. I zvezdaši. Očekivanja naših navijača su ista – ne protivreči činjenicama, ali i ne gubi nadu kapiten Nenad Milijaš.

Vezista crveno-belih bio je jedan od onih koji su podbacili u Ukrajini, a da bi sa ostalima napravio rezultatsko čudo protiv jednog od najboljih timova Ukrajine moraće da bude na mnogo višem nivou za dva dana na beogradskoj Marakani. Ostatak, u „ minut do 12“ i s mnogo muke formirane ekipe, takođe.

– Tako je to na ovom takmičarskom nivou. U Evropi se i najsitnije greške skupo plaćaju. Mi smo ih imali više nego što treba, a protivnikove nismo koristili. Na žalost, nemamo vremena za njihovo ispravljanje do revanša, ali ponavljam da ćemo probati sve što je u našoj trenutnoj moći da iznenadimo favorizovane Ukrajince – povlači Milijaš. 

Karte idu kao alva

Nesnosna beogradska vrućina nije sprečila Zvezdine navijače da pohrle na stadionske blagajne prvog dana prodaje ulaznica za revanš meč sa Černomorecom, po cenama od 300, 400 i 600 dinara. Ako promet bude kao juče postoji velika verovatnoća da Ukrajinci vide pune tribine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari