Još tri kola deli fudbalere Partizana do „proslave“ jesenje titule. Prvi u nizu mečeva do odlaska na zimsku pauzu na redu je u nedelju kada će crno-beli dočekati Napredak (17.00). Kruševljani dolaze u Beograd u nameri da pokušaju da iznenade crno-bele, uprkos tome što su u dosadašnjem delu šampionata ostvarili svega dve pobede.

Napredak nije isključivo domaćinska ekipa, što potvrđuje i pobeda u Čačku protiv Borca u 11. kolu (1:0), kao i remi u Jagodini.

Partizan nakon trijumfa u Kupu nad Slogom iz Petrovca na Mlavi u dobrom raspoloženju dočekuje nedeljni meč. Crno-beli su pregrmili najveći broj teških utakmica do kraja jesenjeg dela i duel sa Napretkom trebalo bi da im posluži kao dobra provera uoči gostovanja Novom Pazaru u pretposlednjem kolu jesenjeg dela domaćeg prvenstva. Nikola Ninković odigrao je sasvim dobru partiju u duelu sa Slogom iz Petrovca na Mlavi, tako da bi njegovo prisustvo u prvoj postavi protiv Napretka predstavljalo najverovatnije i jedinu izmenu u standardnoj postavi crno-belih.

„Osveta” za Zvezdu

Voljom žreba fudbaleri Partizana sastaće se sa Radom u četvrtfinalu domaćeg kupa. Po pravilima igraće se jedan meč (3. decembar), domaćin će biti Rad na Vračaru, baš kao i u osmini finala kada su „građevinari“ izbacili Crvenu zvezdu (1:0).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari