Predsednik Sportskog društva Partizan Duško Vujošević priželjkuje za novog prvog čoveka fudbalskog kluba Partizan sposobnog operativca „tipa Žarka Zečevića od pre 15 godina“, čak i nekadašnji najveći rivali čuvenog generalnog sekretara crno-belih sada „prave od blata“ čoveka u čijoj eri su udareni temelji Omladinske škole Partizana i sagrađen veliki trening kamp, a on uoči klupske Izborne Skupštine odlučno odbija svaku ideju o svom povratku u upravu PFK.

– Trideset godina sam proveo u Partizanu, dosta od mene. Uvek ću biti njegov deo, ali na neki drugi način – kategoričan je, i dalje vrlo uticajni, član Skupštine „parnog valjka“, čiji dalji delegatski status zavisi od odluke predstojećih zborova klupskih Aktiva, gde bi trebalo izabrati novi skupštinski saziv.

Za vičedecenijskog genseka Partizana nema dileme oko važnosti onoga što će se desiti 16. decembra.

– Ovo je najvažniji trenutak za klub još od 1989. godine. Taj je bio preloman u društvenom smislu, a ovaj u materijalno-finansijskom. Rekao bih i u stručnom. Bez obzira na situaciju u kojoj je, nisam zabrinut za budućnost Partizana, jer će uvek biti dovoljno sposobnih partizanovaca voljnih da mu pomognu, ali bitno je znati u kom pravcu će klub dalje ići. Predstojeći izbori mogli bi biti prekretnica – jasno je Zečeviću, koji je u maniru neškolovanog, ali izverziranog diplomate odbio priču o kvalitetu i kredibilitetu potencijalnih kandidata za predsednika, uticaju političkih centara moći na sudbinu Partizana i privatizaciji kao, svakoj vlasti, zgodnoj šarenoj laži za široku upotrebu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari