Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije već je postigla istorijski uspeh na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu prolaskom u četvrtfinale, ali izabranici Veljka Paunovića ne misle tu da se zaustave. U nedelju ujutro po srednjoevropskom vremenu (6.30) u Oklandu očekuje ih borba za polufinale protiv vršnjaka iz SAD, dobro poznatog rivala. Favorita nema, naši momci sigurno imaju znanja, a ako se pojavi i tračak sreće kao protiv Mađarske krajnji domet se ne nazire.

 Čim smo se probudili ujutru posle utakmice sa Mađarskom, počeli smo da razmišljamo o sledećem meču. Amerikance dobro poznajemo, oni nas takođe. Igrali smo prijateljsku utakmicu baš u Oklandu pre početka prvenstva, koju smo mi dobili sa 1:0, ali to neće moći da se poredi sa onim što nas čeka u nedelju. Oni imaju takođe jak mentalitet, vrlo su kvalitetan tim, sada činimo sve da se dobro pripremimo za taj duel i da nastavimo da radujemo naš narod – prizeman je selektor Veljko Paunović.

Jedno je sigurno, „orlići“ su već stekli naklonost domaće fudbalske javnosti koja se odvikla od lepih vesti i publike na Novom Zelandu. Ako savladaju Amerikance sigurno će dodati još koju nulu na svoje buduće ugovore, a agenti i skauti velikih klubova će početi da zovu i utrkuju se za potpis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari