Fudbaleri ukrajinskog Černomoreca doputovaće danas u Beograd na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope s namerom da u četvrtak (20.30) odbrane 3:1 iz prvog susreta i odu korak dalje. Međutim, tako ne misli Miloš Ninković, veliko pojačanje Crvene zvezde, koji se upravo iz ukrajinskog prvenstva i kijevskog Dinama vratio u srpski fudbal kako bi pomogao na međunarodnoj sceni, a nema bolje prilike od one protiv tima sa kojim je više puta odmeravao snage. Iskusni vezista smatra da Zvezda pred punim tribinama Marakane treba da igra kao drugo poluvreme u Odesi.

– Model igre u četvrtak treba da bude drugo poluvreme iz Ukrajine. Verujem da možemo da odigramo čitav meč kao drugo poluvreme u Odesi. Siguran sam i da će nam pred našim navijačima biti mnogo lakše da dođemo do željenog rezultata. Uveren sam u njihovu podršku. Uostalom, bili su uz nas i u Ukrajini, i ne vidim razlog zašto tribine Marakane ne bi bile pune i u revanšu – istakao je Ninković.

Ipak, on oprezno dodaje da se moraju izbeći početničke greške kojih je bilo u svim linijama tima u prvom susretu. Ako one budu eliminisane ili svedene na minimum, Ninković je uveren u povoljan rezultat i opstanak na međunarodnoj sceni.

U Ivanjicu ipak u nedelju

Fudbaleri Crvene zvezde ipak će započeti ovogodišnji nastup na domaćoj sceni narednog vikenda planiranim gostovanjem Javoru u Ivanjici. Sa Marakane su demantovali da će meč bili odložen zbog Sabora trubača u Guči, odnosno da će na teren u Ivanjici istrčati u nedelju u 18 časova. Karte za gostovanje moći će da se kupe u petak i subotu na stadionu crveno-belih, odnosno u Ivanjici na dan meča.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari