Ne prestaje „rat“ dve fudbalske Srbije, okupljene oko predsednika nacionalnog Saveza naše zemlje Tomislava Karadžića i njegovog najvećeg oponenta, generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji je juče, uz mnogo bure dobio naslednika na funkciji prvog čoveka Zajednice klubova Jelen Super lige.


Za novog glavnokomandujućeg organizacije superligaša postavljen je Zoran Šćepanović, s tim što je predsednik Vojvodine dobio glasove samo od svojih Novosađana, Crvene zvezde, Spartaka, OFK Beograda, Radničkog 1923, niškog Radničkog, Rada i Napretka. Predstavnici Partizana, Jagodine, Borca, Donjeg Srema, Voždovca i drugi kandidat Goran Milanović napustili su sednicu u Staroj Pazovi pre glasanja, uz rezigniranu konstataciju prvog čoveka Jagodine i jednog od potpredsednika FSS Milanovića da „ovako ne vredi raditi“ i da su se „mnoge stvari promenile tokom noći i danas ujutru“. Novi Pazar i lučanska Mladost nisu ni imali izaslanike u Beogradu, dok se Čukarički uzdržao od izjašnjavanja.

– O svemu ćemo razgovarati narednih dana – kratko je prokomentarisao Karadžić, što bi moglo da znači da će FSS od ZKJSL preuzeti vođenje najvišeg ranga takmičenja, opterećeno brojnim problemima.

– Ako to bude odluka FSS moraćemo da se povinujemo, ali ne vidim razloga da se tako nešto dogodi. Zaista ne vidim da među nama ima toliko razlika – reagovao je izabrani predsednik superligaša Šćepanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari