Višenedeljna saga o povratku Nemanje Tubića u Partizan nije još završena, ali bi danas mogla da dobije srećan kraj. Ako do njega nije došlo još sinoć, posle jedne od brojnih rundi pregovora jesenjeg šampiona Srbije i bivšeg omladinca crno-belih, čiji je dolazak želja kompletnog sportskog sektora kluba iz Humske, uverenog da je iskusni defanzivac pravo rešenje za poziciju štopera.

 – Nije još ništa gotovo, ali vrlo brzo bi trebalo da znamo na čemu smo. Nadamo se pozitivnom raspletu – kratko raportira jedan od Partizanovih potpredsednika Milorad Vučelić.

Ukoliko se treneru Marku Nikoliću ispuni želja da na raspolaganje dobije eksprvotimca Bate Borisova, Krasnodara, Karpata, Genta i Čukaričkog, a njemu da se vrati tamo gde je počeo karijeru, nikada ne dočekavši debi u prvom timu, to bi značilo odustajanje od obnavljanja ugovora s Vojislavom Stankovićem, koji još u Beogradu čeka odlazak u inostranstvo. Trenutni lider Jelen Superlige na mestu u centralnoj zoni zadnje linije ima talentovanog člana naše mlade selekcije Lazara Ćirkovića, iskusnog slovenačkog reprezentativca Branka Ilića (jesenas češće krpio rupe na desnom beku i „glumio“ zadnjeg veznog) i ne tako davno veliku klupsku nadu Miloša Ostojića, tek izašlog iz serije povreda.

Status kvo je i u slučaju Danila Pantića. Osamnaestogodišnji vezista ne želi da produži ugovor, Čelsi hoće da ga kupi, pa prosledi Viteseu, Partizan nema kud ali gleda da izvuče što veće obeštećenje, međutim i dalje nema dogovora tri strane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari