Bojazan da bi Boban Marjanović mogao da propusti dolazeće Evropsko prvenstvo povećana je nakon prvih pregleda u Los Anđelesu, iniciranih od strane San Antonija. Sparsi su se odlučili na takav potez nakon izjave Borka Radovića, pomoćnika u Zvezdi, da je momak iz Boljevca finalnu seriju plej-ofa sa Partizanom igrao sa slomljenim stopalom. Uveravanja iz tabora reprezentacije Srbije da je sa Marjanovićem sve u redu nisu ubedila Sparse, a prve analize iz Los Anđelesa ukazuju da nema preloma, ali da postoji veliki otok na stopalu leve noge, zbog čega srpski centar ima “čizmu” kako bi mu noga bila pošteđena napora.

– Boban Marjanović je obavio prvi pregled u Los Anđelesu. Nema preloma, ni tragova preloma, ali mu je rečeno da postoji veliki otok. Sutra putuje za San Antonio. Tamo će biti pregledan u utorak, od strane najeminentnijeg američkog doktora za ovu vrstu povreda, koji će samo zbog toga doleteti u grad –  napisao je Miško Ražnatović, menadžer Marjanovića, na svom Tviter profilu.

Poznati agent poručio je da će konačna dijagnoza biti poznata u utorak – samim tim i odgovor da li će i kada moći da se priključi reprezentaciji.

– Konačan odgovor će biti poznat u utorak. Bobiju je noga stavljena u čizmu, kako bi se štitila od napora, a sve u cilju smanjivanja otoka – pojasnio je Ražnatović.

Uprkos redovnim i detaljnim pregledima obavljenim u Milanu prilikom potpisivanja jednogodišnjeg ugovora sa San Antonijom, Boban Marjanović podvrgnut je dodatnim analizama na insistiranje Sparsa, što je poprilično pogodilo Sašu Đorđevića, selektora Srbije, koji je čitav slučaj nazvao “silom, a ne višom silom”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari