Na dan (sinoćnje) test utakmice sa Mađarskom, na pripremama na Kranjskoj gori, selektor najbolje košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević osvrnuo se na (izmišljenu) povredu skočnog Bobana Marjanovića, koja bi, po nalogu njegovog novog kluba San Antonija, mogla ovog fantastičnog centra izbrisati sa spiska učesnika Evropskog prvenstva sledećeg meseca.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }


Doskorašnji prvotimac Crvene zvezde nalazi se na dodatnim pregledima u Sjedinjenim Američkim Državama, a čim je tamo stigao stavljena mu je specijalna čizma na nogu, za koju pomoćni trener crveno-belih Borko Radović tvrdi da nije bila zdrava ni u vreme finalne serije plej-ofa prvenstva Srbije, što je izazvalo hitnu reakciju Amerikanaca.

– Doći će u utorak pa ćemo videti na čemu smo. On je već bio ovde, otišao je na preglede i treba da dođe nazad. Nije moje da pričam o tome, jer to su stvari koje u ovom trenutku štete našoj koncentraciji i radu. Naše je da se bavimo košarkom. To šta će se desiti sa njim je priča za momenat kada se bude sve znalo. Protiv sile se ne može – objasnio je nekada veliki igrač uz kratku opasku na račun otoka koji se u međuvremenu pojavio na Bobijevoj nozi.

– Oteknu noge posle 20 sati putovanja i Useinu Boltu (atletičaru i najbržem čoveku današnjice, prim. aut.), a kamoli igraču od 222 centimetara – rekao je Đorđević, a onda šapnuo kapitenu Milošu Teodosić „trebalo je onu čarapu za proširene vene da mu daju“.

Na istoj konferenciji za medije pohvalio je rad ekipe, posebno apostrofirajući centra Ognjena Kuzmića, i najavio da u slučaju Marjanovićevog izostanka neće naknadno zvati nove reprezentativce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari