Veliku stvar uradila je Crvena zvezda u prošlom kolu Evrolige kada je pobedila u gostima Laboral kuću, a ukoliko učini isto večeras u Istanbulu protiv Galatasaraja gotovo sigurno će obezbediti prolaz u Top 16 fazu prestižnog takmičenja.


– Galatasaraj je klub sa velikom tradicijom i ogromnom armijom navijača. U dobroj su formi i posebno su jaki na domaćem terenu, gde nemaju poraz. Odsustvo Pocijusa i Micova, kao i finansijski problemi, doprineće koheziji u ekipi. Arojo može da pravi razliku protiv svakog tima u Evroligi, ističe se još Erceg, ali i dobra centarska linija – objašnjava trener crveno-belih Dejan Radonjić, a u turskim medijima iz tabora Zvezdinog protivnika stižu samo loše vesti – kako o neslaganju u ekipi tako i o tome što ga je pored Saše Pavlovića odbio i Skoti Hopson.

U prvom meču u Kombank areni Zvezda je pobedila Galatasaraj i druga je na tabeli sa skorom od 3-2 dok je jedino Olimpijakos bolji bez poraza, dok Galata, Labora kuća i i Neptunas imaju po dve pobede i jedan poraz više. Valensija je najgora sa samo jednim trijumfom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari