Ogromna tenzija koja karakteriše košarkaške derbije između Crvene zvezde i Partizana sigurno će dostići nivo „pucanja“ kako se budu približile utakmice polufinala plej-ofa ABA lige. Ulog je ogroman, prolaz u Evroligu u surovim vremenima jednostavno „nema cenu“, čega je i svestan Žarko Paspalj, naš proslavljeni reprezentativac.

– Najvažnije je da to protekne u najboljoj mogućoj organizaciji i bez nereda. Ovo ne govorim slučajno, mislim da je situacija krajnje napeta i nezgodna kada su utakmice između Partizana i Zvezde u pitanju. Koristim priliku da apelujem, da se organizaciono povede dosta računa kako bi se izbegle nezgodne situacije na terenu koje nemaju veze sa košarkom – zabrinut je potpredsednik Olimpijskog komiteta.

Paspalj smatra da je Zvezda favorit, ali u seriji na tri dobijene utakmice Partizan ima šanse, koje nisu preterane, ali svakako postoje.

– Čini mi se da Partizan igra sa kvalitetnijim protivnikom, ima neke šanse, te šanse nisu preterane, ali u pet utakmica, na mali broj dana, biće zanimljivo, ali šta će biti – ne znam – poručio je Paspalj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari