Vest koja je u trenutku kada se Partizan bori za „goli opstanak“ mogla da obraduje armiju navijača crno-belih i vrati veru da je „milionsko“ rešenje za dugove na vidiku, pretvorila se u dezinformaciju čim su njene dimenzije pokucale na vrata Fenerbahčea. Mogućnost da turski velikan uđe u KK Partizan, reši finansijsku problematiku u rasponu od pet miliona evra, što bi podrazumevalo odlazak Duška Vujoševića sa mesta trenera i postavljanje Vlade Andrića, pomoćnika Željka Obradovića na klupi Fenerbahčea, za prvog čoveka struke crno-belih, okarakterisana je kao potpuna besmislica od strane Partizana, ali i turskog sportskog giganta.

Aziz Jildirim, predsednik Fenerbahčea, trebalo bi do kraja nedelje da poseti ljude iz uprave fudbalskog kluba, a jedna od tema razgovora odnosiće se i na potencijalni prelazak jednog ili dvojice pulena Zorana Milinkovića u azijski deo Istanbula. Danas je uspeo da sazna da dolazak gospodina Jildirima nema apsolutno nikakve veze sa košarkaškim klubom i da priče vezane za finansijski oporavak Partizana tako što će Fenerbahče zakrpiti rupe milinskih razmera nisu utemeljene na činjenicama.

– Prvi put čujem za tako nešto, zaista nisam upoznat sa takvom opcijom. Ne bih dalje komentarisao, koncentrisani smo na zakazivanje naredne Skupštine u što kraćem vremenskom roku – bio je jedini komentar Dragana Todorića, decenijskog funkcionera u Partizanu, angažovanog u petočlanoj Radnoj komisiji, kojom rukovodi Mlađan Šilobad.

U želji da do kraja proveri tačnost informacije Danas je kontaktirao i Željka Obradovića, trenera Fenerbahčea koji ima sjajan odnos sa predsednikom Jildirimom.

– Prvi put čujem za tako nešto, da postoji takva mogućnost sigurno bih prvi saznao od ljudi iz kluba. Reći ću samo da to nema veze sa istinom, dalji komentar je suvišan – jasan je bio najbolji srpski stručnjak svih vremena, koji je navodno trebalo da posreduje u pregovorima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari