Odbojkaška reprezentacija Srbije mogla bi danas značajno da se približi Olimpijskom selu u Londonu. Izabranici Igora Kolakovića igraće protiv Kine (9.00) u trećem kolu kvalifikacionog turnira, na kojem su već ostvarili maksimalan učinak posle pobeda nad Japanom (3:0) i Južnom Korejom (3:1).


– Sve zavisi od nas, ako budemo igrali kao do sada neće biti problema. Dobro je što smo ostvarili maksimalan učinak u prva dva meča. Čeka nas Australija u narednom kolu koja je velika nepoznanica, ali verujem da ćemo se dobrom analizom pripremiti za ove duele – istakao je Bojan Janić.

Mihajlo Mitić veruje u nastavak pobedničke serije i protiv Kineza.

– Očekuje nas težak meč, jer Kina igra bolje od Japana i Južne Koreje. Ove dve pobede ne znače ništa ako ne dobijemo sve do kraja što će biti jako teško. Moramo da ostanemo koncentrisani i uporni, bez srljanja, jer samo tako možemo do konačnog cilja.

Odbojkašice putuju u Poljsku

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije putuje danas u poljski Lođ, gde će od 8. do 10. juna igrati utakmice D grupe prvog vikenda 20. Gran Prija. Srbija će na ovom turniru igrati protiv Poljske (petak, 20.00), Brazila (subota, 12.30) i Italije (nedelja, 17.30), a na drugom turniru, koji će biti održan od 15. do 17. juna u Pioniru, učestvovaće Kuba, Turska i Argentina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari