Najbolji teniser sveta Novak Đoković sinoć je dobio protivnika u 2. kolu muškog singla Majamija, što je bio pobednik susreta između Italijana Paola Lorencija i Slovaka Martina Kližana, a već danas će na teren u dublu sa Jankom Tipsarevićem. Prvi meč nakon skoro godinu i po dana pauze zbog povrede Tipsarević će odigrati u paru sa najboljim igračem sveta protiv austrijsko-švedske kombinacije Melcer-Lindšted.

Dok je čekao prvi susret u Majamiju, Đoković je slobodno vreme iskoristio za druženje sa muškom ekipom naših predstavnika na Floridi, ali i da gostuje u emisiji Matsa Vilandera koji je od svih teniskih stručnjaka i komentatora imao možda i najoštriji stav prema našem asu. Novak se u emisiji ôGame, set & Matsö osvrnuo na očinstvo i povratak u Dejvis kup reprezentaciju koji su mu doneli novu energiju zbog čega je od tada izgubio malo mečeva, ali i na planove za nastavak sezone.

– Osvajanje Rolan Garosa je jedan od najvećih ciljeva, ali je teško reći šta će doneti gren slem u Parizu. Duga je sezona pred nama, ovo je tek početak – istakao je Đoković.

Osim Novaka i Janka, danas će na teren i skoro svi preostali predstavnici Srbije, pa će Filip Krajinović u 2. kolu za protivnika imati Francuza Gaela Monfisa. S druge strane, Viktor Troicki je sinoć dobio protivnika što je bolji iz duela Kipranina Bagdatisa i Italijana Bolelija. Kod dama, Ana Ivanović će odmeriti snage sa domaćom kvalifikantkinjom Irinom Falkoni, dok će Jelena Janković za rivalku imati iskusnu Beloruskinju Viktoriju Azarenku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari