Nakon što mu je Bernard Tomić predao četvrtfinalni meč Indijan Velsa, Novak Đoković došao je na dva koraka od odbrane titule na najpopularnijem Mastersu na svetu. Najboljeg tenisera na planeti u subotu očekuje duel sa Endijem Marejem, koji je u dosadašnjem delu turnira bio poprilično siguran i ubedljiv. Biće to njihov 25. međusobni susret, a Nole vodi sa 16-8 u pobedama.

Biće to zapravo repriza finalnog duela sa ovogodišnjeg Australijan opena, kada je Đoković posle nezaboravnog meča došao do pete titule u Melburnu. Mediji su posle toga brujali o tome da je britanski teniser bio nekorektan prilikom izjava nakon meča aludirajući na munjevit i “neprirodan” povratak Novaka u meč posle fizičkih problema tokom drugog i trećeg seta.

arej će sigurno imati veliki motiv da se revanšira srpskom teniseru, koji je u dosadašnjem delu Indijan Velsa pokazao da postepeno podiže formu. Najbolje izdanje imao je u meču sa Džonom Iznerom u osmini finala. Marej je uoči subotnjeg meča dao izjave u pomirljivom tonu.

– Video sam Novaka nekoliko puta od tada i nemam nikakav problem sa njim. To što sam ja rekao da mi je pažnja odlutala je potpuno preuveličano, čak su se pojavile priče o problemima između nas. To definitivno nije slučaj, niti je bilo problema tokom 15 godina, koliko se znamo. U mojim očima, sve je završeno posle finala – istakao je Marej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari