Janko Tipsarević vratio se tenisu nedavno, posle 17 meseci pauze, zbog velikih problema sa tetivom pete. Nakon dve operacije i otklonjenog tumora, srpski teniser zaigrao je prvi put na Mastersu u Majamiju u paru sa Novakom Đokovićem. Od tog turnira postizao je solidne rezultate, međutim bio je primoran da otkaže učešće na Rolan Garosu zbog virusne infekcije, koja je počela da mu pravi probleme nakon oporavka od povrede kuka.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Tipsarević je trenutno 474. igrač na planeti, na žalost svih ljubitelja tenisa u Srbiji njegovo pojavljivanje na prvom grend slemu posle pauze od 17 meseci moraće da sačeka verovatno Vimbldon, s obzirom da Rolan Garos startuje 24. maja i da Janko neće biti u stanju da se potpuno oporavi od virusne infekcije u tako kratkom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari