Povratak Markusa Vilijamsa u Crvenu zvezdu navijači kluba dočekali su sa oduševljenjem, ubeđeni da će Amerikanac, kao i prošle sezone, biti vodeći kreativac tima sa izrazitim realizatorskim sposobnostima. Nakon što mu istekne suspenzija 1. decembra zbog toga što je prošle sezone posle prvog meča finala domaćeg plej-ofa protiv Partizana bio pozitivan na marihuanu, Vilijams će ovosezonski debi u crveno-belom dresu imati protiv ruskog Himkija 4. decembra u 8. kolu Evrolige fizički potpuno spreman, što posebno raduje stručni štab na čelu sa Dejanom Radonjićem.

Na veliko iznenađenje svih u klubu nekadašnji student Konektikata vratio se u Beograd sa četiri kilograma manje nego što je imao u prošlogodišnjem jeku sezone u Zvezdi i sa znatno manjom masnoćom u krvi, pokazavši na delu da leto u Los Anđelesu nije provodio na plaži i u noćnim klubovima, već džogirajući na plažama, radeći po posebnom individualnom programu. Odlični i dokazani plejmejker, istančanog osećaja za pas odmah je nakon povratka u Beograd počeo sa treninzima dva puta dnevno, radeći individualno, ali i sa ekipom.

Uigravanje ne bi trebalo da mu bude veliki problem, s obzirom da je sa dobrim delom akcija upoznat još od prošle sezone, međutim uvođenje u takmičarski ritam zapravo je nepoznat teren jer Markus od završetka prošle sezone (krajem juna) nije odigrao nijednu utakmicu. U vezi sa tim, teško je očekivati da će Vilijams od starta biti na željenom nivou, mada njegove bravure kao proizvod suvog talenta ne bi trebalo da izostanu, makar na kašičicu, na debiju protiv Himkija.



Ulaznica za Real “suvo zlato”

Zvezda će u četvrtak pustiti u prodaju karte za meč sa Realom koji je na programu dan kasnije u 7. kolu Evrolige (20.00). Do ulaznica će biti vraški teško doći s obzirom da će kapacitet hale Pionir biti smanjen iz bezbednosnih razloga, a pritom broj onih koji imaju sezonske ulaznice iznosi više od tri hiljade. Najjeftinije ulaznice su za tribine A, B, C i D, koje koštaju 800 dinara. Cena za parter je 1.300, a za belu i plavu ložu 2.000 dinara. Karte za ložu su 2.500 dinara, a za mesta pored terena 10.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, a prodavaće se od četvrtka u 10.00 pa do početka meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari