Site name

Počela zimska sezona na otvorenim klizalištima u gradu

Besplatno klizanje na Adi

Zimska sezona na otvorenim klizalištima u gradu je počela, tako da će ljubitelji klizanja na ledu moći da uživaju narednih dana. Na Adi Ciganliji, na rukometnom terenu u petak počelo sa radom najveće otvoreno klizalište u gradu, gde će posetioci moći svakog dana od 10 do 20 sati besplatno da se klizaju i iznajmljuju klizaljke. To je peta godina zaredom da JP Ada Ciganlija organizuje svojim gostima zabavu i tokom zime.

Piše: R. Marković

23. decembar 2012. 22:16

Klizalište radi od 10 do 20 sati: Ada Ciganlija

- Tokom školskog raspusta, svima koji se nisu okušali na ledu, na raspolaganju će biti besplatna škola klizanja koja će raditi svakog dana od 10 do 16 sati. Po završetku raspusta, škola klizanja nastavlja sa radom, svakog vikenda u istom terminu, a vodiće je profesionalni instruktori ovog sporta. Na klizalištu će tokom narednih meseci biti organizovane razne zanimljive aktivnosti, a zabava će potrajati dokle god to vremenski uslovi budu dozvolili, navode iz JP Ada Ciganlija. Sezona klizanja počela je i na otvorenom klizalištu Sportskog centra „Olimp“ na Zvezdari. Radnim danima od 10 do 11.30, od 12 do 13.30, kao i od 14 do 15.30 klizanje je besplatno, dok je za ostale termine cena ulaznice 200 dinara, a iznajmljivanje opreme 150. Ovih dana proradilo je i klizalište na Starom Difu.

Novobeograđanima je sigurno najbliže klizalište ispred tržnog centra Delta siti, gde mogu da se oprobaju na ledu, ali i da uživaju u pratećem programu. Za najmlađe posetioce organizovana je škola klizanja, vrtić na ledu, ledene igre, kao i ledeni teatar, a za odrasle hokej, diskoteka na ledu, porodično klizanje i klizanje za zaljubljene. Delta City Ice park radi od 10 do 22 sata svakog dana i vikendom. Za sat i po klizanja na njemu treba izdvojiti 150 dinara, koliko košta i iznajmljivanje klizaljki.

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.