Site name

Kibiceri iz prikrajka

* Oni su bili na vlasti kada je dijalog o Kosovu i Metohiji izmešten iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju

Vuk Jeremić i njegovi saradnici se ovih dana iz bezobrazluka i neznanja usuđuju da klevetnički analiziraju i kritikuju politiku sadašnje vlasti prema Kosovu i Metohiji, i tom kampanjom obmanjivanja i dezinformisanja javnosti, osim što iskrivljuju stvarnost i činjenice, nastoje da se operu od svog zla koje su naneli našoj državi i narodu.

3

Piše: Dušan Kozarev

14. septembar 2017. 17:00

Foto: Medija centar

Upravo su Vuk Jeremić, Boris Tadić, Borko Stefanović i njihovi saradnici, podržani od Saše Jankovića i ostalih samozvanih moralnih i intelektualnih džinova, od Međunarodnog suda pravde pogrešno postavljenim pitanjem zatražili savetodavno mišljenje o jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova. Dobijeni odgovor je, podsetiću, zadao gotovo fatalan udarac svim nastojanjima da se Srbija na međunarodnoj sceni izbori za svoje interese. Upravo ti kibiceri koji danas dobacuju iz prikrajka bili su u samom središtu te diletantske operacije, od koje ni dan-danas ova država ne može da se oporavi.

Oni su bili na vlasti kada je dijalog o Kosovu i Metohiji izmešten iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju, a Euleks doveden u našu južnu pokrajinu, i tome su kumovali prodajući interese sopstvene države i naroda za malo tapšanja po ramenu i podrške Brisela na izborima.

Takve moralne i intelektualne gromade bi da imaju imalo srama danas ćutale u mišjoj rupi i nadale se da će im građani zaboraviti učinjena zlodela. Oni, međutim, i dalje rovare protiv sopstvene države i njenih interesa, i postavlja se pitanje za čiji interes rade, jer za sopstvenu državu i narod sigurno ne rade.

Autor je zamenik direktora Kancelarije za KiM

povezane vesti

Ćirilica stabilna 100 godina

2

Piše: Vuk Vukotić

Vezane ruke, zapušena usta

1

Piše: Tamara Kostić

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Mika Otava

14. septembar 2017.

A da li ovakva kritika nekadašnje vlasti Vama pruža alibi za ono što ste Vi uradili sa Kosovom i šta će te tek uraditi, što se da lako naslutiti iz izjava mnogih međunarodnih zvaničnika, pa i onih albanskih sa Kosova? Zašto na svako razumno pitanje ovom režimu jedini odgovor bude. a znate šta su oni prethodni uradili? Posle pet godina vlasti, ovo više ne pije vodu!

Антифашиста Влатко

14. septembar 2017.

Истина је ово што говори г. Козаров, истина али не и комплетна истина. Наиме, у време када су ломили Тадића и Јеремића да учине зло које су касније и учинили, јавио се и Вучић са конференцијом за штампу о овом питању. Буквално је претио Тадићу да не чини ништа што је у супротности са жељама ЕУ. Са све деформисаним лицем од беса. Е, сада, главно је питање како то да ни један медиј у Србији не објави снимак са те Вучићеве конференције за штампу. Ко је то толико моћан да их спречи у томе. Вучић, то знамо, нема ни делић моћи која је потребна да се дисциплинују сви медији у Србији. Ко то чува Вучића?

bane 9 jugovica

15. septembar 2017.

Istina Je Na Licu Zapisana. Lice je izraz vašeg karaktera, izraz osobina vašeg guha. Pažljivo pogledajte ovo lice i uporedite ga sa slikama ostalih likova i pogledajte šta piše na licu - naravno, na psihološkom planu. Lice odražava stanje mozga. Ako je čelo visoko, uobičajeno je da radi se o inteligentnom homo tipu, ali...ako je čelo glatko sa odsjajem, to je posledica kore mozga koja je takođe glatka, odnosno nije opterećena vijugama. Zaključite sami.