Site name

Kako pobeleti

Prvo se naša novinarka javila Belom da ga nešto pita, pa je Beli rekao kako upravo ide iz Mladenovca ka Beogradu: "Svratiću do Danasa za sat".

4

Piše: Dragoljub Draža Petrović

16. mart 2017. 20:00

Tu se ispostavilo da "Beli sreću deli", jerbo je atmosfera u redakciji postala živahnija nego inače. Čekali mi Belog, čekali, ali onda ispade da je Beli umesto u Danas otišao u Kurir.

Zove me u međuvremenu kolega iz Valjeva.

- Oću samo da proverim: da li je tačno da je Beli Vučićev projekat? - pita on ključno pitanje tog dana.

- Na osnovu jednog snimanja emisije kod Kesića, gde sam ga upoznao i uradio njegov psihološki profil & natalnu kartu, mogu da se zakunem da nije... - odgovorio sam "stručno" kao politički analitičar za Belog.

- Je l' znaš da je ovog Belog Vučić poturio da odvuče glasove Jankoviću? - poverio mi se posle još jedan.

- Ma daaaaaj! Pa Beli nije sam, ima ekipu od 50 "ludaka", nemoguće da ih je Vučić kupio u paketu - počeo sam intenzivno da branim Belog, pojma nemam zašto, ali sam ko i svi ostali imao utisak da sam naglo "pobeleo".

Pamtite li kada je tokom prvog serijala Velikog Brata nacija načisto odlepila za drvosečom, fizičkim radnikom i pčelarom iz Kupinova, Mikijem Đuričićem? Tipom koji je završio samo osnovnu školu, ali je na radost gledalaca B92 voleo Đinđića i mrzeo Cecu, a Petog oktobra kao suvenir iz flambirane skupštine poneo veliku mesinganu pepeljaru.

Čak je i Veran Matić, valjda kao predsednik Komisije za pčelare iz Kupinova, pregovarao sa Mikijem, koji je imao nameru da napusti rijaliti posle desetak dana, a kad ga je konačno i napustio, preko ekrana B92 tokom vesti išao je kajron: "Miki Đuričić napustio kuću Velikog Brata".

Sledeći takav kajron išao je valjda kad je uhapšen Radovan Karadžić. Tih dana Mikija iz Kupinova zvala je i Olja u "Utisak nedelje".

Posle se desilo nešto karakteristično za ovo podneblje: idol građanske Srbije iz Kupinova postao je estrada, deo onoga protiv čega se borio.

Zato, Ljubiša, pazi šta radiš!

povezane vesti

Tupavi, lukrativni i prazilukrativni

37

Piše: Dragoljub Petrović

Rešetanje Vučića

61

Piše: Dragoljub Petrović

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Nenad

16. mart 2017.

T.J. zato Ljubuša,Pazi šta Luka radi

Dr.Agan

16. mart 2017.

Uf bre, nemojte odmah na decka, verujem da je i on sludjen sta mu se desava unazad par dana. Da mu kazu Beli skaci u provaliju mozda bi mucenik skocio. Mlad je on i verujem dobar. Pozdrav svima i malo pozitive !!!

Kikić

17. mart 2017.

Ide Beli Preletačević i peva: "Kad sam bio Mladenovac ja".

Miloje Mile

17. mart 2017.

Drazo, da li si razmisljao da je ciljna grupa Danas prilicno uska i da momak ima vise pameti nego sto mislis? Shvati je decko da ne treba da cilja na liberale iz 68e i 96e sa kojih jos niko nije obrisao prasinu i rekao im da promene muziku na mitinzima jer smara koliko i njihova prazna prica! Novo vreme novi klinci nova borba! Pametniji! Samo jako! Ave Beli!