Site name

Prangija na bilbordu  

Nedeljnik Ekspres objavio je na naslovnoj strani broja od petka superveštačenje pod naslovom: "Drug Saše Jankovića ipak ubijen". Slučaj samoubistva Predraga Gojkovića u stanu Jankovića, Jankovićevim pištoljem, pre 24 godine, zloupotrebljen je minimum sto puta u SNS medijima, zato što, ruku na srce, i jeste idealan za političku zloupotrebu.

4

Piše: Dragoljub Petrović

18. mart 2017. 19:28

Šta li bi tek mediji radili da je neki novinar ubijen u vreme kad mu je Saša Janković kao ministar prethodno zaplenio svu imovinu redakcije i kao takvog isporučio na tacni u dalju proceduru Miloševićeve Srbije.

Karakteristika Ekspresa, lista u vlasništvu Gorana Veselinovića, marketinškog eksperta koga javnost uglavnom prepoznaje kao "Vučićevog kuma" ili "naprednjačkog Đilasa", jeste da ima vrlo dobru vidljivost naslovnice, iako nema bogzna kakav uticaj sadržaja "iznutra", mada za taj list pišu razni "opaki" novinari i kolumnisti: od Basare do ]ire Magičnog.

Ali, šta god izađe na naslovnoj Ekspresa, izađe i na "svakom drugom" bilbordu u Beogradu, te je predizborna funkcija najnovije naslovnice jasna: sa svakog drugog ćoška 15 dana pred izbore gledaće vas lice pokojnog Predraga Gojkovića i naslov: "Drug Saše Jankovića ipak ubijen".

Doduše, na kraju teksta u Ekspresu piše: "Bez namere da optužujemo bilo koga, a naročito ne Sašu Jankovića, tvrdnje i sumnje iznete u ovom tekstu nemaju nikakav cilj po sebi. Naročito ne politički. Iz svega navedenog ne može se zaključiti da je Saša Janković uradio nešto nezakonito..."

Ali ko još čita krajeve tekstova?

Iz kojih može da se zaključi kako bi bolji naslov bio: "Saša Janković nije uradio ništa nezakonito!"

Ovako, ostaje utisak da je Vučić od kuma dobio - "Saleta Prangiju" na svakom bilbordu.

povezane vesti

Tupavi, lukrativni i prazilukrativni

37

Piše: Dragoljub Petrović

Rešetanje Vučića

61

Piše: Dragoljub Petrović

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Kikić

18. mart 2017.

Iz Dražine avlije odjekuju prangije...

Vladan Velimirovic

19. mart 2017.

Gospodina Sasu Jankovica ne mogu ovakvi "kucici-vucici" da oblate. Narod ili veci deo pismenog naroda, koji nije pokvaren i podmukao, kao ovi "kucici-vucici", video je u Sasi Jankovicu coveka koji makar malo daje nadu u borbi za oslobodjenje od tiranije, bezakonja, osionosti, bahatosti svakojake fukare sa partijskom knjizicom SNS-a, na celu sa njihovim predednikom Aleksandrom Vucicem. Nece mnogo vremena proci posle pada Vucica i njegove diktature i terora straha, kada ce se otkriti ciji je ON u stvari vodja, da li slucajno nije na celu nekog novog KLANA, sto se uveliko prica. Kog KLANA je on Vodja a da to nije SNS polusvet, koji ima funkciju copora koji prati VODJU A.V.-A.V.-a po mitinzima. Mnogi sumnjaju da je upravo on glavni "fantom" iz SAVA MALE a ne bi nas ni zacudilo da je licno pod fantomkom zajedno sa Malim i Vesicem rukovodio rusenjem, posto ON ( A.V.-A.V. ), voli da se u sve mesa i da se u sve razume. U svakom slucaju A.V. - A.V. i jeste na celu nekog KLANA pa makar to bio RUSILACKI KLAN iz Sava-male.

Boki lovac na botove

19. mart 2017.

Gsn Drazo vi ste enigma za novinarske botove SNS-a koji ce se kao misevi porazbezati kada njihov "mili vodja" padne sa vlasti. Drazo samo nastavite da ubadate ovu bahatu, nepismenu, i samozaljubljenu gomilu oko naseg domaceg diktatora AV AV-a. Kada im pukne glavni gazda javljace se da se izvinjavaju za gadosti koje su radili za sendvic i radno mesto.

deki

30. mart 2017.

Na dnu dna su neki loši momci. Vučići su ispod toga.