Site name

Na čemu li je O2?

Samo mi skraćujemo svoje najgledanije emisije. Za svaki slučaj!

Obeležili smo prigodan parastos - tri godine od kada je ukinut "Utisak nedelje" - baš u danima kada je nominalno nestala TV B92, a emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" vratila se u dajdžest varijanti na TV O2, pod originalnim sloganom te čudnovate TV postaje: "Samo mi skraćujemo svoje najgledanije emisije.

9

Piše: Dragoljub Petrović

05. oktobar 2017. 17:01

Za svaki slučaj!"

To je isti onaj kanal gde tri godine nije bilo ni O od Olje Bećković, ali je bilo B. Sada su znatno uznapredovali, pa imaju O od Olje Bećković, i to puta dva, mada su izbacili B od Olje Bećković, kako bi zbunili protivnika.

Trebalo je u stvari da promene ime u - "O, Bože, 2" - jer svi mi koji se ič ne razumemo u televiziju često razmišljamo o top menadžmentu ovog kanala, sa logičnim pitanjem: "Na čemu li su, keve ti, ovi vlasnici i direktori B92, tačnije O2?"

Tri godine, recimo, niko nije uspeo da racionalno objasni zašto bi neka komercijalna televizija ukinula jednu od svojih najgledanijih tok šou emisija, pa i dan-danas ostaje da sumnjamo kako je to toga došlo jerbo je premijer Vučić posle nekog Utiska odlepio u većem obimu, te je pozvao autorku i rekao joj: "Nemoj da si me više pozvala!"

Taj događaj mogao je da ostane koban po srpsku politiku, analitiku i vlašku nacionalnu manjinu, jer upravo dok je tadašnji prvi potpredsednik urlao preko Oljinog spikerfona u kolima, Đorđe Vukadinović, po svedočenju prisutnih, umalo nije iskočio iz automobila u punoj brzini.

Međutim, izgleda da Vučić nije zvao samo autorku, nego i ove sa B92, potonje O2, koji ga posle njegovog urlanja nisu pitali: "Vučiću, na čemu si, keve ti?", nego su, po starom grčko-srpskom običaju, isto pitanje uputili autorki Utiska nedelje.

I tri godine kasnije im je ta rečenica postala slogan, jerbo najbolje opisuje njihov koncept i stanje svesti.

Niko do sada nije uspeo da racionalno objasni ni najnoviji originalni potez TV O2: zašto bi neka televizija svoju najgledaniju emisiju skraćivala sa jednog sata na pola sata sa sve reklamama?

Osim, ako se neko nije setio da je šteta po našu državu i društvo daleko manja ako 24 minuta prođu što brže i bezbolnije.

- Uostalom, koja to 24 minuta traju sat vremena!? - očekuje se da nam to uskoro prokomentariše neko od ovlašćenih medijskih tumača iz televizijskih i drugih kanala Vučićeve Srbije.

I da se vi na kraju logično upitamo: "Na čemu li je ovaj?"

 

povezane vesti

Tupavi, lukrativni i prazilukrativni

37

Piše: Dragoljub Petrović

Rešetanje Vučića

61

Piše: Dragoljub Petrović

komentari (9)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

turim ga na....

05. oktobar 2017.

"Na čemu li je ovaj?" Izgleda da je na najnovijem Kebinom hitu.

Kikić

05. oktobar 2017.

O2 čine 2 atoma kiseonika i kada bi im dodali 2 atoma vodonika dobili bismo formulu H2O2, koja je hemijski znak za hidrogen peroksid koji je odlično sredstvo za uništavanje bakterija, virusa i gljivica, a eto, može da uništi i Utisak Nedelje zajedno sa Oljom Bećković, što mu dođe kao neka vrsta kolateralne štete..

Šta to zuji?

05. oktobar 2017.

Stvarno na čemu je? Danas u Rumi, od obične muve, zunzare, mu se pričinilo da je helikopter. Izgleda da je još prehlađen?

Sp

05. oktobar 2017.

Nisu ovi iz vlasti blesavi da ne kapiraju da bi ukidanje Kesićeve emisije pred izbore dolilo ulje na vatru koja tinja. Ali bojim se da bi, posle njihove eventualne pobede na beogradskim izborima, "24 minuta" mogla lako da postane "Greška 404".

Vučić

05. oktobar 2017.

Nema na čemu.

gile

05. oktobar 2017.

Sve ih manje gledam. Reprize, repriza, repriza tri izmundjale serije, prosarane mega reklamnim bliokovima. Hvala lepo...

Ljubinka Korcopadic

06. oktobar 2017.

"Koja to 24 minuta traju sat vremena"- roze "minut dva".

Mirjana

06. oktobar 2017.

Nikako mi nije jasno zasto vi, kao hrabar, dobar i posten novinar ne prozovete urednike i kolege sa B92. I Vedrana Matica. Pa svi su cutali kada su izbacili Olju i Utisak. Nisam fan Vucica&comoany. Muka mi je i od novinara cutologa. A da cute....brate cute....cast izuzecima

mare

10. oktobar 2017.

Pa ne razumem zasto neko ima potrebu da komentarise sta ce neko da radi sa svojim kapitalom!!