Site name

Ko je ko u Vučićevoj Srbiji

To što je sudski veštak Branimir Aleksandrić utvrdio da novinarke Pinka nisu imale teške telesne povrede, te da su sa lakim telesnim povredama tri dana ležale u bolnici pod video-nadzorom matične televizijske kuće, gde ih je obišao i predsednik svih građana sa lakim i teškim telesnim povredama...

8

Piše: Dragoljub Petrović

07. decembar 2017. 17:00

Ko je ko u Vučićevoj Srbiji

... bio je lep razlog da se tri dana ne skidamo sa vesti i drugih prijatnih sadržaja uglednog Pinka, jerbo smo objavili to veštačenje, koje je utvrdilo da ako laže Aleksandar, ne laže Aleksandrić.
Nalaz sudskog veštaka i izdajničku strukturu Danasa na Pinku su komentarisali svakakvi raskošni likovi Vučićeve Srbije.

- Evo je neka pevačica! Kaže da više veruje kamermanu nego sudskom veštaku! - zove me sabajle drugar, slučajno zalutao na frekvenciju Pinka.
Odmah prebacim kanal.

- Ama šta lupaš, kakva pevačica! Direktorka i glavna urednica Studija B! - razjasnim mu tu pojavu na ekranu i objasnim da je u pitanju osoba koja bi uspela da upropasti i Luvr, samo kada bi je neko postavio za direktorku Luvra i rekao joj da je Mona Liza glavni kočničar reformi koje sprovodi predsednik Vučić.

- Zezaš! - rekao je onaj moj drugar kada je saznao identitet osobe koja je upravo stručno objašnjavala sve što su je pitali, a najviše je pričala o njenoj užoj specijalnosti - profesionalnom & objektivnom novinarstvu.

- Evo vas komentariše na Pinku i neki prodavac paprika sa Bajlonijeve pijace! - zvao me po podne isti onaj drugar i dalje začuđen što Pink daje priliku da nas analizira svako ko prođe pored njihove zgrade dok traju vesti.

- Kakav prodavac paprika!? - uključim odmah Pink, kad ono tamo dragi kolega, vršilac dužnosti glavnog urednika Politike.

- Ma nije, bre, on je vršilac dužnosti... - počnem da objašnjavam drugaru ko je osoba koju je upravo uočio, a on me prekine.

- Pa tako i izgleda... Ko vršilac dužnosti prodavca paprika sa Bajlonijeve pijace! Ovi pravi prodavci paprika su mnogo simpatični ljudi! - kaže onaj moj drugar.

- Ali, slušajte, bre, on je vršilac dužnosti glavnog urednika Politike! - kažem.
Usledila je tišina.

- Zezaš! - rekao je onaj moj drugar i pao u nesvest, prilikom čega je zadobio lakše telesne povrede zbog kojih tri dana nije ležao u bolnici, a nije ga obišao ni predsednik svih građana sa lakim i teškim telesnim povredama.

- Evo ga neki moler! - nastavio je on tako da me zivka svaki čas kad je izašao iz nesvesti i naredna dva dana, a ja sam mu pedantno i strpljivo tumačio: ko je ko u Vučićevoj Srbiji.

- Kakav moler! Šta lupaš! Čovek predaje na fakultetu i politički je analitičar... - objasnio sam mu profesionalni bekgraund Dejana Vuka Stankovića.

I onda se na kraju, kada smo se svi najmanje nadali, u redovnoj rubrici Pinka o Danasu pojavio i Čeda Jovanović.

- Evo vas na Pinku komentariše i pokojni Toza! - javio se onaj moj drugar, već na ivici nervnog sloma. Tu mi je zapravo bilo najteže da mu objasnim ko je u pitanju. Kako nekome ukratko objasniti ko je i šta radi Čeda Jovanović, trenutno?

- Brate, dovoljno je samo da vidiš kako u Vučićevoj Srbiji izgledaju i govore glavna urednica Studija B i glavni urednik Politike, i pokojni Toza, pa da vidiš gde živimo - rekao je onaj moj drugar i skočio kroz prozor.

povezane vesti

Pismo Pinku

18

Piše: Dragoljub Petrović

Baš tol'ko glup

27

Piše: Dragoljub Petrović

komentari (8)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

pera stera

07. decembar 2017.

Carski! Bravo, majstore!

O

07. decembar 2017.

Draza kao i uvek ge nijalan

Nikola

07. decembar 2017.

Svi su se sada okomili na novinarke Pinka zbog povreda od strane protestanata koje su doveli DVERI ispred zgrade Pinka. Sada pored njih napadaju i Vučića, i time pokazuju da podržavaju nasilništvo koje promovišu DVERI.

Voja

07. decembar 2017.

Od VD urednika Politike još je grotsekniji lik Urednik Inernet izdanja Politike (verovatno je i on VD).

Kocazvoca

07. decembar 2017.

Sad sam sasvim siguran da je Bora Drljača mnogo pametniji od Žvake, pardon Draže.

O.Đ

08. decembar 2017.

E Dragoljube Petroviću, nenadmašni ste, jednostavno maestralno, fantastična kolumna! Jeste za skok kroz prozor, a pri tome je utešno što vas tako skoknutog, kao ovog druga iz kolumne neće obići predsednik svih građana, a i kamere će zakasniti! Ha, ha, ha, odlična kolumna!

Dusan Obrenovic

08. decembar 2017.

Svi ce oni, kao i mnogobrojne generacije revolucionara u Srbiji pre, zavrsiti kao profesori na drzavnim Univerzitetima. Vec vidim naslove autobiografija koje ce izdati neke od drzavnih izdavackih kuca: "Od poslovodje Komunalnog preduzeca do naucenjaka". Naravno oni ce poducavati neciju (dragocenu) decu i ucestvovati u naucnom zivotu jadne Srbije. Za to vreme, njihova deca, kao i imovina, ce biti u inostranstvu. Sto je sigurno - sigurno!

prevaren

08. decembar 2017.

Prevario me preduhoviti Draza... Kada je napisao moler, siguran sam bio da je Djuka.. Ali sto Draza zna da napravi zaplet u pismenom zadatku osnovca, to niko ne zna...