Site name

Vostani Serbie

Nataša B. Odalović

Nikada nije imala profil na Fejsbuku. U Danasu od osnivanja lista. Novinarstvom počela da se bavi 1991. na Radiju B92. Bila novinar Naše Borbe i Radija Slobodna Evropa. Pisala za Nin, Vreme, Reč, Pro Femina. Nije pisala u drugim listovima. Autor je nekoliko radijskih i TV emisija. U Zemunu, gde je rođena, išla u Prvu gimnaziju, na Filozofskom fakultetu u Beogradu studirala filozofiju. NOLIT joj 1994. objavio prvu knjigu poezije "Tabuina". Želi da ima stalan posao, socijalno, zdravstveno i redovnu platu. Živi i piše u Beogradu.

Stvorenjce i Gospodar

Nakon svega što je Vučić rekao o Ani Brnabić, sa akcentom na kazivanja u, do sada, dramatično najneubedljivijem Vučićevom intervjuu (Oko, RTS), nejasno je da li je reč o mandatarki...

23.6.2017

Naš, Coca-cola Aljoša

Da li je Vučić prošao pun krug čoveštva ili pun krug nečoveštva od protesta protiv hapšenja Radovana Karadžića (2008), kada je od posledica premlaćivanja preminuo Ranko Panić iz Mladenovca, jedan od demonstranata, do prekjučerašnjeg govora na otkrivanju spomen-biste mladom Tiboru Cerni, pripadniku JNA, koji je herojski poginuo na karauli Košare u sukobu sa OVK?

16.6.2017

Morao bih da vas zagrlim

"Poslednji dan u kabinetu Vučića", TVB92 kao i fotografije koje su mediji objavili sa inauguracije, te kontramitinga, potpuno su fascinantne, i potvrđuju mišljenje da dobra fotografija može da zameni tekst. Samo treba pažljivo gledati.

2.6.2017