Site name

Vostani Serbie

Nataša B. Odalović

Nikada nije imala profil na Fejsbuku. U Danasu od osnivanja lista. Novinarstvom počela da se bavi 1991. na Radiju B92. Bila novinar Naše Borbe i Radija Slobodna Evropa. Pisala za Nin, Vreme, Reč, Pro Femina. Nije pisala u drugim listovima. Autor je nekoliko radijskih i TV emisija. U Zemunu, gde je rođena, išla u Prvu gimnaziju, na Filozofskom fakultetu u Beogradu studirala filozofiju. NOLIT joj 1994. objavio prvu knjigu poezije "Tabuina". Želi da ima stalan posao, socijalno, zdravstveno i redovnu platu. Živi i piše u Beogradu.

Marko Tuteković i Ivan Carević

Ivan je učesnik Protesta 2017. Marko je kontrolor u beogradskom gradskom saobraćaju. Približnih su godina. Svaki je na poseban način obeležio nedelju koja je za nama

28.4.2017

Protesti protiv žabokrečine

Ispostavi li se da jezgro, dakle, najautentičniji nosioci protesta 2017, protesta protiv društvene žabokrečine i hipokrizije, istraju u tome da svoj protest doživljavaju i generišu kao kritiku celokupnog stanja srpskog društva, tada bi se već u ovoj fazi tekućeg protesta mogao nazreti njegov svojevrsni trijumf.

21.4.2017

Srbija je tajna, ne lajna

Dveri pozivaju opoziciju članove RIK-a na radikalan i odlučan potez! O tome na kraju teksta.

14.4.2017