Lični stavovi

Čeda, Vesna i sto godina DS

A gde su bile druge stranke kada smo mi jedini protestovali zato što su lepili plakate sa imenom Ratka Mladića, preko Bulevara Zorana Đinđića, dobro to su bili naši lični odnosi, izgovorio je Čedomir Jovanović, u jutarnjem programu TV Pink.

Tim 6

Branko Pešić se samo jednom pojavio na televiziji, dok je bio gradonačelnik, a šta je sve napravio, kaže stariji čovek na pijaci.

Podrška javnih ličnosti

U jednoj zemlji, ni nalik na ovu našu, gde se trenutno odvija kampanja za gradske izbore, predstavnik vlasti je u jednoj TV emisiji pojasnio voditelju a i gledaocima, zašto je izborna lista vladajuće koalicije gde se nalaze mnoge javne ličnosti, bolja od opozicione liste gde se nalaze pojedine javne ličnosti, i to sledećim rečima.

„Grad kranova“ na štetu građana

Beograd, grad na čije se ulice ovih dana sve učestalije izbacuju njegovi stanari, u svom posedu ima toliko neiskorišćenog stambenog prostora da bi čak i to pitanje stanovanja mogao vrlo lako da reši.

Kad tuži osnivač SNS

Na poslednjoj sednici Skupštine Grada Vršca, odbornici SNS-a glasali su protiv inicijative da se jedan dan u godini posveti najznačajnijem Vrščaninu Jovanu Steriji Popoviću.