Apel javnosti „Ima li u Srbiji stida?“, koji smo pokrenuli prošle nedelje u saradnji sa listom Republika (http://www.danas.rs/dodaci/uploaddocumentsdodaci2013biltenpdf/ima_li_u_srbiji_stida.1117.html?news_id=297952), do sada je potpisalo nekoliko stotina građana u Zrenjaninu i Beogradu. U Zrenjaninu su se u prikupljanje potpisa uključili Udruženje Ravnopravnost, Građanska čitaonica i Savez samostalnih sindikata za Grad Zrenjanin, tako da Apel možete potpisati u prostorijama Saveza samostalnih sindikata za Grad Zrenjanin, Kralja Petra Prvog br. 3 svakog radnog dana od 9 do 15 časova, a od ponedeljkaće se javno potpisivanje organizovati i u prostorijama Pokreta Ravnopravnost, Cara Dušana 12 radnim danom od 9 do 16 časova.

U Beogradu su se u prikupljanje potpisa uključili i Udruženje za zaštitu ljudskih prava radnika URANAK iz Rakovice, Udruženje radnika i prijatelja Trudbenika, Udruženje akcionara i bivših radnika Srboleka i Balkan magazin. URANAK je ove nedelje organizovao prikupljanje potpisa za Apel (i istovremeno za podršku zahtevu bivših radnika i stanara samačkih hotela Trudbenika) u prostorijama Srpskih ratnih veterana u Rakovici, Miška Kranjca 2. Ova akcija traje još danas i sutraod 12 do 16 časova.

U Beogradu se Apel može potpisati u prostorijama lista Republika, Resavska 28/2, radnim danom od 11 do 15 časova, i u prostorijama Učitelja neznalice, Resavska 21, stan br. 5:

  • radnim danom od 12 do 18 časova i

  • u subotu 7. marta od 9 do 18 časova.

U sledećem broju Biltena ćemo vas obavestiti o mestu i tačnom vremenu održavanja diskusije potpisnika apela, koju smo najavili za 14. mart, dan nakon suđenja Zdravku Deuriću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari