Site name

"Drugi krug" protiv Informera

Organizacija "Drugi krug" održala je i danas protest ispred zgrade na Terazijama u kojoj je redakcija Informera, zbog načina na koji taj dnevni list izveštava i napada na sve one koji su politički i drugi neistomišljenici sa Aleksandrom Vučićem i sadašnjom vlasti.

3

Piše: Fonet

Beograd 27. mart 2017. 13:55

Foto: Facebook/ Drugi krug

Protesti će trajati sve dok se (vlasnik i glavni urednik Informera) Dragan Vučićević ne izvini Srbiji za sve laži koje plasira godinama, poručio je Stefan Novaković iz "Drugog kruga", organizacije koja je podržala predsedničkog kandidata Vuka Jeremića.

Učesnicima se pridružila i poslanik u Skupštini Srbije Dijana Vukomanović, koja je rekla da je došla da podrži građanski mirni protest da se sačuva i zaštiti ustavno pravo na ljudsko dostojanstvo.

Kako je objasnila, Informer godinama izlaže linču sve koji su politički neistomišljenici sadašnje vlasti i "umesto pera u ruci drži bič kojim bičuje sve koji misle drugačije", uključujući i obične građane.

Ljudska nesreća Informeru donosi novac, konstatovala je Vukomanović i naglasila da taj list ugrožava ljudska prava i slobode, na šta su upozorili i OEBS i druge međunarodne i novinarske organizacije.

Ona je pozvala građane da se pridruže protestu, jer time "štite svoja ljudska prava".  

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

MisaL

27. mart 2017.

Ovim,cini mi se pokusavaju nesto drugo da prikriju,a to nem nikakve veze sa vlasnikom i urednikom informera

Mita

27. mart 2017.

"Informer"kao i druge novinske kuće imaju potpunu slobodu u Srbiji da pišu šta žele pa ne razumem zašto se sada pravi haos ako svako podržava koga hoće ! A pored toga pišu sa dokazima pa da nije tačno to što je napisano dobili bi tužbu a nisu!

Altobelo

27. mart 2017.

Organizacija koja je podrzala Vuka Jeremica?Jak vam kandidat,necete mu ni vi pomoci da dozivi fijasko na izborima!