Site name

Uhapšen vd direktora Resavice zbog primanja mita

Pripadnici SBPOK uhapsili su danas vršioca dužnosti direktora JP rudnik Resavica Stevana Dželetovića zbog primanja mita, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

6

Piše: FoNet

Beograd 19. april 2017. 12:26

Foto: Stefana Savić

U izjavi medijima posle susreta sa grčkim kolegom Nikolaosom Toskasom, Stefanović je rekao da je Dželetović tražio od sina izvršnog poverenika Resavice V.M. novac da isplati od?štetu koju je to preduzeća moralo da plati po presudi suda u Jagodini.

Stefanović je rekao da je Dželetović došao u kuću V.M. da preuzme novac i da je uhapšen sa obeleženim novčanicama kada je izašao iz kuće.

On je rekao da to hapšenje pokazuje da niko nije zaštićen bez obzira na položaj i da je to nastavak akcije u borbi protiv korupcije.

Stefanović je rekao da su pripadnici SBPOK uhapsili osmočlanu grupu koja se bavila prebacivanjem ilegalnih migranata do granica Srbije sa zemljama Evropske unije.

Rekao je, takođe,da policija traga za još dva člana te grupe koja je nalazila migrante pomoću jednog državljanina Avganistana i davala im smeštaj i obezbeđivala transport do granice za 250 evra. 

povezane vesti

komentari (6)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Resava

19. april 2017.

Pre svega, da pohvalim izuzetnu akciju policije. Ovakva hapšenja su stvarno pozitivna, koliko su i negativna - pozitivna, jer ima ko da štiti građane od ovakvih kriminalaca i negativna - jer takvi kriminalci postoje. Kao drugo, ovaj bi meni izgubio pravo na penziju, konfiskovana bi mu bila imovina i kraj. Pa drpaj posle, ako smeš.

Banne

19. april 2017.

Svaka čast policiji na ovom potezu, neka ljudi znaju da od sada ukoliko hoće da steknu novac u Srbiji, počnu da razmišljaju kao preduzetnici a ne da jure funkcije kako bi krali od naroda.

Strahinja Ilic

19. april 2017.

Aleksandar Vucic se uspesno bori protiv korupcije!

Nikola

19. april 2017.

Možda g. Dželetović nije ni znao da je u tašni novac - nije novac nadjen u njegovom džepu. Ko bi i mogao pomisliti da se u Srbiji novac potura u koferima i tašnama. Čista nameštaljka!

Mita

19. april 2017.

Mito, korupcija, borba, opozicija ...

Jovan Vukadinovic

20. april 2017.

Nesto..mi to prezime poznato..dal nije apsni neka familija...onom SNS ekonomskom bardu..Dzeletovicu...sto sedi u Telekomu..i seriji UO..NO..itd..a svukud uredno placen..i popuje..svetuje..a pre Vucica nit de radio nit sta uradio