Site name

Uhapšen osumnjičeni za napad na policajca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Beogradu uhapsili su D.D. (1971) iz Lazarevca zbog sumnje za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopštilo je danas MUP Srbije, navodeći da je saobraćajni policajac zadobio teške telesne povrede, a da je sada u stabilnom stanju.

Piše: FoNet

14. septembar 2017. 19:10

Foto: Dejana Majstorović

Uhapšeni D.D. se tereti da je u noći između 9. i 10. septembra vozilom udario saobraćajnog policajca Slađana Stevića koji je bio na dužnosti i koji je zbog prekršaja pokušao da zaustavi vozilo kojim je upravljao osumnjičeni.

Stević je zadobio teške telesne povrede, a osumnjičeni je pošto je automobilom udario policajca pobegao sa lica mesta. Kako navodi MUP, D.D. je određeno zadržavanje do 48 sati i u zakonskom roku biće priveden nadležnom tužilaštvu.

Državni sekretar MUP Biljana Popović Ivković i načelnik Uprave policije Zoran Alimpić obišli su povređenog Stevića iz Lazarevca.

Popović Ivković je istakla da je povređeni saobraćajni policajac u stabilnom stanju, da će početkom sledeće nedelje biti operisan i izrazila nadu da će uskoro biti vraćen na svoje redovne policijske dužnosti.

„Ovo je nažalost još jedno u nizu obaranja i napada na naše policijske službenike. Mi ćemo, u saradnji sa tužilaštvom, tražiti najstrože kazne za sve one koji se bahato ponašaju u
saobraćaju, koji ne poštuju Zakon o bezbednosti u saobraćaja, kao i druge zakone Republike Srbije“, izjavila je ona.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.