Site name

Brnabić: Razumem emotivnu reakciju Vulinove partije na KRIK

Premijerka Ana Brnabić rekla je danas da razume emotivnu reakciju Pokreta socijalista na pisanje portala KRIK o poreklu novca kojim je ministar odbrane Aleksandar Vulin kupio stan u Beogradu, javlja N1.

16

Piše: Danas Online / N1

Beograd 21. septembar 2017. 13:57

Foto: Fonet / Nenad Đorđević

Brnabić je rekla da se povodom slučaja Vulin nije oglašavala pošto je u pitanju, kakoje rekla, sukob između jedne političke stranke i jednog portala.

- Ta izjava koja se pojavila, odnosno izjave, su bile izjave jedne političke stranke, ne ni ministra Vulina. Da li se ja slažem sa tom retorikom? Ne to nije moj stil. Ja se ne bih tako izražavala", kazala je Brnabić govoreći o saopštenju Pokreta socijalista u kojem se navodi da je novinar KRIK-a narkoman, prenosi N1.

Premijerka je dodala da je to bila emotivna reakcija i da je lično razume, pošto je i ona sa istim portalom imala pre nekoliko meseci istu emitivnu reakciju. "Trudila sam se da kada sam sa njom izašla u javnost budem tolerantna i balansirana. Taj portal nije ni policija, ni tužilaštvo i taj sukob nije sukob u kojem učestvuje Vlada Srbije", naglasila je Brnabić.

Ona je istakla da se slučajem Vulin bave državne institucije i da će se ona u ovom trenutku osloniti na njih.

povezane vesti

komentari (16)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Billy

21. septembar 2017.

Bullshit - nije to sukob KRIK-a i PS-a nego je KRIK jasno optuzio Vulina (a tu morate da se umesate jer je ministar u Vasoj vladi). To sto se PS (u svom stilu) oglasio to je zato sto brane "lik i delo" a ne zato sto je njih neko prozvao.

Mašinbravar

21. septembar 2017.

Gospođica premijer nije u pravu. Nije ovo sukob portala i partije, već je reč o sukobu kriminalizovanih državnih institucija sa zdravim razumom i čestitošću, čiji bi reprezent, na kraju krajeva, trebalo da budu iste te institucije. Izjava da se državni organi bave slučajem je apsurdna jer su isti organi leglo hohštapleraja. Svedoci smo mnogih slučajeva kojim su se državni organi bavili sve do zastarevanja istih, kao i onih koji su ekspresno rešavani ukoliko je rešavanje istih u interesu napredne družine.

Dragan

21. septembar 2017.

Cekaj, ne razumem, normalno je nekoga zvati narkomankom, onako iz revolta? Onda gospodjica Premijerka mora da razume i to da bih ja ovog shizofrenicara sumljicio da je lopov!

bravo za licemerje

21. septembar 2017.

Niti je Vučić moj predsednik niti je Brnabićka moja premijerka niti je Vulin moj ministar tako da je podrška Brnabićeve Vulinu skroz u redu. Sve je to jedna te ista ekipa socijalnih otpadnika i uzurpatora vlasti koji ne dele sudbinu naroda kome pripadaju nego se za šaku eura ljube sa evropskim okupatorom.

bogdan trojkaš

21. septembar 2017.

Nisam ni očekivao da će Ana smeti da kaže bilo šta protiv "svog" ministra- lažova!

Accident

21. septembar 2017.

Ne zanima me više Vulin, Vučić, Dačić, Brnabićeva, Mali i svi ostali. Što god se više piše o njima to su sve popularniji. Srbi vole čvrstu ruku i Srbende na čelu države. To što zaobilaze istinu smatraju sposobnošću. Tramp, Putin, Merkelova, Makron, Mogerinijeva i drugi su naivci koje će Srbin tobože vući za nos. Mene zanima bolji život, veće plate i penzije, da zaposlim sinove i kćerku i da se BDP po glavi povećava tako da budemo 25-ti u Evropi kao za vreme Tita a ne 42-gi. kao danas.

Petrovic

21. septembar 2017.

Dali ova zena ima stav o tome sta je ispravno a sta ne. Ali kako je u tom ''''drustvu'''' nista nije cudno...

starkovski

21. septembar 2017.

Koštunica je bio neobavešten a Ana je sva "fina" i maltene ni o čemu nema stav i mišljenje i još da neko glupo obrazloženje za nemanje istih. I to je premijer? Možeš biti umeren i odmeren a pri tom da izneseš mišljen i stav.

Biba

21. septembar 2017.

Ne mogu da verujem da zena, koja je sigurno zbog svog seksualnog opredeljenja pretrpela brojne uvrede i etiketiranja tokom zivota, ima razumevanja za one koji novinara javno nazivaju narkomanom. Kako interes ljude cini saosecajnim! Sram te bilo Brnabiceva!

zorge

21. septembar 2017.

A ta tetka iz Kanade, toliku decu udomila.

kokolo

21. septembar 2017.

Premijerka mora malo da vežba igricu zvanu "zamena teza". Neka joj uzor bude predsednik, on je najbolji što se tiče igranke zamene teza. On to tako elegantno radi, da je prosto neosetno, gde se zaobilazi istina. Na kraju i sam poveruje u ono što priča.

Katarina

21. septembar 2017.

Onda ćeš, draga, razumeti i moju emotivnu reakciju na ovu tvoju izjavu, koju ću pretočiti verbalno u izjavu/reakciju da si ti ipak stvorena samo za razvijanje kora za pitu u uslovima privatnog domaćinstva, a nikako za bilo koju javnu funkciju.

gradjanin normalan

21. septembar 2017.

Naravno da premijerka ima razumevanja. Zna ona da su oni svi tamo iz vlastitih interesa. Pa i ona sama.

Emotivac

22. septembar 2017.

Sve neki emotivci u ovoj vladajucoj koaliciji, preneki dan SNS-ov gradonacelnik Subotice, pun emocija bije i preti betonskim cizmama, sad ovaj Vulin jadan, toliko emocija ni u spanskim serijama ne moze da se vidi. Divni ljudi... osecajni

Miki

22. septembar 2017.

Sama konstrukcija recenice je besmislena: EMOTIVNA reakcija PARRIJE!! Kao da partija moze imati emocije. Mozda autor te gadosti od saopstenja, ali parrija svakako ne!

Miodrag iz Peći

22. septembar 2017.

Da, emotivnost je uzrok potpunog negiranja posedovanja stambenog prostora od 1.000 (Hiljadu) kvadrata od Dedinja do Krka.