Site name

Pevač Keba privođen u BIA na razgovor

Pevač folk muzike Dragan Kojić Keba potvrdio je za Danas da je privođen na informativni razgovor u BIA.

12

Piše: V. J.

Beograd 03. oktobar 2017. 12:49

Foto: www.mc.rs

On nije želeo da iznosi više detalja već da je tačno sve što piše u medijima, odnosno da je tema bila njegova nova pesma za koju su u BIA procenili da "nije podobna za nacionalni interes".

Pevač je izjavio za N1 da se za detaljnije objašnjenje treba obratiti BIA, jer on više detalja nije smeo da iznese.

"Čuli su moju novu pesmu koja će izaći u decembru, a ja uopšte ne znam kako su došli do snimka i zaključili da pesma nije podobna za nacionalni interes. Tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje. Ne smem da iznosim detalje", rekao je Kojić za Srpski telegraf.

povezane vesti

komentari (12)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

rade jorović

03. oktobar 2017.

Kebo Kebo , mora da si se opustio čim te bia privodi na razgovor.

Tamara

03. oktobar 2017.

Ma to je on izmislio sam, samo da bi se pisalo o njemu, nema ga na estradi već duže vreme pa mu je potrebna medijska pažnja, baš će njega da privodi BIA, imaju oni pametnija posla.

DEJAN

03. oktobar 2017.

Bez ikakve sumnje drzavne interese treba da se stite na najbolji moguci nacin, ne vezano o cemu se radi. Samo treba svi da znaju da niko nije iznad drzave. Iskreno bi voleo da vidim reakciju drzave po pitanju Nenada Canka zbog isticanja zastave Vojvodine u Kataloniji protiv interesa zemlje. Nije mi jasno dokle vise misli da se ponasa tako.

radojica

03. oktobar 2017.

Kebu su ukebali. Šalu na stranu, ali bedna je država u kojoj pesme pevača koji podilazi najnižim ukusima predstavljaju pretnju. Još jedan dokaz za sunovrat koji doživljavamo. Šta bi ovde tek napravio recimo neki svetski pevač? Valjda Bata Santos tako pokazuje lojalnost šefu, drugog opravdanja nema.

dipl. agronom

03. oktobar 2017.

U(keba)n...? Stara pesma : Ostade nam ...jedna tuzna uspomenaaa...i rana staraaa...!!! Ustav iz 1974. koji smo uz razne pesme i melodije-odjebali....!!! Sad kad Erdogan dolazi treba pevati: Igrale se Delije...!!! Ali,od izvora dva putica,ostaje hit dok je pameti Vucica i sledbenika jogurt Srbije...(tetrapak Srbije).

pop

03. oktobar 2017.

Ovo je neverovatno. Ne slušam tu vrstu muzike ali znaju li da postoji tekstopisac, što ne verujem da je on. I zašto zbog pesme? Šta si sve Idili i Azra pevali 80-tih pa nisu išli na informativni razgovor. Ovo je dno dna. Strašno!

Ima Bata uvo

03. oktobar 2017.

Čuo Bata! Odmah mu zapala za uvo. I tako posle stotinu puta otpevanog refrena( u sebi)zaključio je da tu nešto ne štima. Posle su mu analitičari objasnili da ti stihovi ugrožavaju nacionalne interese. I, eto....Bata poentir''''o i izdominr''''o. Zna Bata šta radi.....

Maca

03. oktobar 2017.

Uvek je imao glupe pesme.

Milka

03. oktobar 2017.

Ko zna sta je i u kakvom stanju je Keba pevao pa je priveden...

PIKOLO

03. oktobar 2017.

Danas je glavna vest-Ukebali Kebu!

Lejla

03. oktobar 2017.

Ma, nije Bata Gašić tek tako na čelu BIA-e! Mora da pokaže i dokaže da njemu ništa ne može da promakne, pa čak ni Keba! I kad spava - budan je... A Keba, pošto ne sme da da informacije o čemu ga je BIA ispitivala, rekao čovek to što je rekao, kao svoj doprinos sveopštem cirkusu.

KOKOSKA

04. oktobar 2017.

Najbolju reklamu za svoj proizvod ima *Keba* i kokoska a mi smo veverice.