Site name

BIA: Nismo ispitivali Kebu zbog pesme

Bezbednosno-informativna agencija oglasila se povodom teme o razgovoru sa pevačem Draganom Kojićem Kebom, čime se domaći mediji uvekilo bave.

4

Piše: Danas Online

Beograd 03. oktobar 2017. 17:12

"Imajući u vidu medijske špekulacije oko obavljanja razgovora Dragana Kojića sa pripadnicima BIA,  pripadnici BIA su 28. septembra 2017. godine, vršeći svoje redovne poslove na zaštiti bezbednosti Republike Srbije, a u cilju prikupljanja obaveštenja, odnosno identifikacije vlasnika i korisnika vozila, za koje je postojala sumnja da je objekat izvršenja krivičnog dela, obavili razgovor sa Draganom Kojićem", kaže se u saopštenju.

“Ističemo da navedeni razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom pesmom pomenutog Kojića, i istom prilikom su razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen”, tvrde u BIA.

 

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Neka bie,neka bie bia

03. oktobar 2017.

Bia da istraži zašto je APELACIONI SUD JE PO FIREROVOM NAREĐENJU VRATIO NA NOVU FARSU OD SUĐENJA,ISTOM SUDIJI SA ISTIM DOKAZIMA DA PREINAČI ODLUKU O ODBACIVANJU ZAHTEVA O STEČAJU U SRPSKOJ FABRICI STAKLA U REŠENJE O STEČAJU GDE JE TAJ ISTI "SUDIJA" PRED SVEDOCIMA IZ STOLA IZVADIO VEĆ POTPISANO REŠENJE O STEČAJU I IZOVORIO PRED ZABEZEKNUTIM ADVOKATIMA : "E , J.BI GA" ! A TI FIRERU DOĐI U PARAĆIN I OBJASNI ZAŠTO SI OTPUSTIO 230 RADNIKA SRPSKE FABRIKE STAKLA,JEL SU TI ONI NAJVEĆA PRETNJA DA OTMEŠ FABRIKU ZA DŽABE PREKO TVOJIH SSNS MAFIJAŠA KOJE SI INSTALIRAO DA RUKOVODE I UPROPASTE SFS ZADNJE 3 GODINE I TVOJIM NAREDBAMA "NEZAVISNOM" SUDSTVU DA UVEDU STEČAJ U SFS , AJDE "HRABRI" DOĐI I U OČI KAŽI OVIM BEDNICIMA KOJE SI BACIO NA ULICU !!!!!

Mica

03. oktobar 2017.

Ako je pozvan na saslusanje znaci da postoji neki razlog, BIA radi svoj posao i ima prava da proveri sve informacije!

ANDRIJANA - 22 NI

03. oktobar 2017.

Dragan Kojic Keba je poznat kao neko ko je na razne nacine pokusava da skrene paznju ne sebe ne bi li u svakom trenutku uzeo medijskog prostora. Podsecanja radi, pre nekoliko godina je nasrnuo na ekipu emisije "Paparaco lov". Zbog cega nije bio kaznjen. Tako i ovog puta je pokusao da manipulise. Dobro je sto se BIA oglasila zbog cega je priveden na saslusanje.

Marko

03. oktobar 2017.

Pa ko moze da pomisli da se BIA bavi pesmom. Pustanjem dezinformacija pokusava se da se umanji rad BIA i naskodi drzavi i njenim institucijama!