Site name

SNS: Pomoć za iseljenu porodicu

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Vračar saopštio je da je danas organizovao prikupljanje priloga za pomoć porodici koja je juče iseljena iz stana u Njegoševoj ulici u Beogradu i prikupljeno je dovoljno novca da se plati jednogodišnja stanarina.

1

Piše: FoNet

Beograd 06. oktobar 2017. 20:11

Foto: SNS logo

Zapanjeni smo današnjim ponašanjem i licemerjem bivših opštinskih čelnika sa Vračara Branimira Kuzmanovića i Bogdana Tatića, koji su protestivali ispred opštine zloupotrebaljavajući nesreću porodice Petrović, navodi se u saopštenju.

SNS ističe da je Kuzmanović godinama kao predsednik opštine odbijao da primi na razgovor Dobrilu Petrović, a opština Vračar je, dok ju je on vodio, 2007. godine odbila njen zahtev da se umeša u sudski spor.

Tako su Kuzmanović i Tatić, kao i Demokratska stranka, prvo kumovali problemu u kome se našla porodica Petrović, a potom bez obraza dolaze da protestuju kao da niko ne zna šta su radili, iako je javnost odavno upoznata da je u opštini koju su vodili nestalo 70 stanova i 5.354 kvadratnih metara poslovnog prostora, stoji u saopštenju SNS. 

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Mašinbravar

07. oktobar 2017.

A da pomogne i tetka, pa da nesretna majka, samohrana, ne razmišlja šta kad prođe godina plaćene kirije?