Site name

Marko Vidojković i Nenad Kulačin, voditelji emisije „Dobar, loš, zao“ gosti Draže Petrovića na štandu Danasa

Vidojković i Kulačin: Vučić ne ide ni na RTS ako nije sam napisao pitanja (VIDEO)

Marko Vidojković i Nenad Kulačin, voditelji emsije „Dobar, loš, zao“ koja se emituje na TV Šabac bili su „Kod Draže u gostima“ na štandu Danasa na Media Market-u.

5

Piše: A. Popović

Beograd 26. oktobar 2017. 19:16

 Vidojković i Kulačin: Vučić ne ide ni na RTS ako nije sam napisao pitanja (VIDEO)

Foto: Danas

Brojna publika okupila se da čuje poznate novinare, a Draža je na početku pomenuo okupljenima da su hteli da zovu i Vučića preko spikerfona, ali se on ne javlja. Vidojković je objasnio i da su hteli da mu kažu „Aco Srbine“, ali ako se ipak javi pevaće mu „Vučiću p*deru“.

A da je Vučić pozvan i da gostuje kod Vidojkovića i Kulačina u emisiji oni su otkrili nakon pitanja Petrovića da li bi zvali neke naprednjake u goste.
- Za njega je poziv otvoren, ali ne verujem da će doći, on je kukavica, ne ide ni na RTS ako nije sam sebi napisao pitanja – dodao je Vidojković.

Govoreći o naprednjicima kao potencijalnim gostima ili gledaocima emisije, autori objašnjavaju da im naprednjaci više služe kao inspiracija, nego sagovornici.

- Naprednjaci inače vole magarce kao sebi sličnu vrstu, pa je Kulačin došao na lepu ideju da pitamo magarca za sve te magareće teme, i onda je to metastaziralo u magareći kutak koji sad stalno imamo u emisiji – objasnio je Vidojković dok je Petrović podsetio da je „Martinović prvi srpski autovani magarac“.

Kada ih je Petrović zamolio da otkriju neke zanimljvosti iz sledeće epizode njihove emisije po prvi put smo imali jednu potpuno novu ličnost za glavnog junaka u emisiji, ekskluzivno su otkrili da po prvi put imaju novog glavnog junaka u emisiji.
To je vođa navijača severno-kosovske preambule u našem Ustavu, Marko Đurić, jer je uspeo da izvrši osam rundi koje smo izvukli iz emisije Upitnik – objasnio je Vidojković dok Kulačin dodaje da ni iduća emisija neće proteći bez Vulina jer i „kada svi budu prestali da traže informacije o tetki iz Kanade, mi nećemo“.

Vidojković je obećao i dva priloga o Vučiću, jedan o tome kako je „zamalo izbio rat“ zato što je Vučić bio 8 sekundi kraće od Dačića u prilogu na N1, a drugi o „zabijanju glogovog koca u telo Tome Nikolića“ kada nije pozvan na rođendan SNS.

povezane vesti

komentari (5)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

26. oktobar 2017.

Ovo vam je dobra ideja, nego, raskopali Beograd da bi se uplašili opoziciju tako se ne bore za vlast u Beogradu, jer i opozicija zna da, nažalost, niko ne može da popravi sve što su pokvarili raskopavajući Beograd!

sanja

27. oktobar 2017.

O kakvim glupostima ovi pisu.

Dejan D

27. oktobar 2017.

Marko Vidojkovic, inace bivsi clan SNO-a i Belih orlova. Uclanio se 1992.godine i prvi angazman mu je bio odlazak u radio Ponos.

Pera Bivši

27. oktobar 2017.

Bolje bi bilo da komedijši usmere svoju akciju na konkretne predloge za promene, kako, na koji način, a da i nama izvan Beograda, bude lakše i bolje. Gospodo najveća diskriminacija u našoj Srbiji je izmedju grada i sela. Vaš jedan dinar je 10 puta veći, jer imate i operu, pizorištr, muzeje, sajmove, megamarkete i tržnice, klinike do kojih js nikad ne mogu doći, i opet ste nezadovoljni, a ni bivšs ni sadašnja ni buduća vlast tu diskriminaciju ne rešava. Preči su vam kučići nego mi obični gradjani sa sela, koji sve te vaše zaj....cije gledamo uz pretplatu na tv.

Zrenjaninac

27. oktobar 2017.

Bravo gospodo !!! Da nije Vase emisije (DLZ),ja bih odavno "prolupao" od besa i nemoci pred ovim SNS kabadahijama !!!