Site name

N1: Opet nas napadaju

Tabloid Alo izneo je u svom današnjem izdanju niz optužbi na račun N1, ocenili su sa ove televizije. Tim povodom direktor programa Jugoslav Ćosić, rekao je da je u pitanju novi napad na slobodu medija i medije koji nisu pod kontrolom vlasti.

1

Piše: Danas Online

28. oktobar 2017. 14:19

N1: Opet nas napadaju

Foto: N1

"Režimski tabloid Alo, nastavio je u današnjem izdanju sa napadima na TV N1. Tabloid Alo izneo je niz insinuacija i neistina uključujući i poznate režimske teze da je TV N1 'najglasnije uporište opozicije' i da 'radi na rušenju Alekasandra Vučića'", naveo je Ćosić.

On dodaje da je "isključivi cilj ovog, kao i drugih, sve učestalijih napada na N1, kao i kablovske distributere koji imaju N1, pokušaj da se po svaku cenu diskredituje jedina objektivna, slobodna i očigledno uticajna televizija u zemlji".

"TV N1 je otvorena za sve političke opcije i poglede, kao i za sve relevantne sagovornike koji žele da na programu N1 govore i neće menjati uređivačku politiku. Ako neko radi na rušenju koncepta slobode medija i uništavanju profesije, onda to van sumnje i pre svega, svojom uređivačkom politikom, zasnovanom na lažima, insinuacijama i izmišljenim zaverama, rade režimski tabloid Alo i drugi medijski trbuhozborci vlasti", zaključuje Ćosić.

 

 

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Zrenjaninac

29. oktobar 2017.

Za nas koji gledamo N1,nikakav "Alo" nece uspeti da uprlja znacaj te televizije !!!!! I sto Vas vise "pljuju",znaci (za nas) da ste u pravu !! Podrska za N1 !!!