Site name

Nenad Popović najavio tužbu protiv KRIK

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović najavio je danas da će tužiti istraživačku mrežu KRIK, jer tvrdi da već drugi dan zaredom o njemu objavljuje lažne informacije.

1

Piše: FoNet

Beograd 07. novembar 2017. 15:00

Nenad Popović najavio tužbu protiv KRIK

Foto: Ministarstvo za tehnološke inovacije i razvoj

Popović je u saopštenju ponovio da nema kompanije u ofšor zonama koje se pominju u Rajskim papirima.

Zatim je KRIK izrekao tvrdnju da je agencija Eplbi odbila da za mene uradi predlog prenosa mojih kompanija u ofšor zone iz "Rajskih papira", podseća Popović.

"KRIK je naveo da Eplbi to nije uradio jer sam ocenjen kao rizičan klijent zbog 'kontroverznih poslova u Rusiji'. To je ordinarna laž. Eplbi je napravio taj predlog i naplatio tu uslugu mojoj konsultantskoj kući PWC i meni. Ali taj predlog nikada nisam realizovao", objasnio je Popović.

Prema Popovićevim navodima, KRIK je izneo tvrdnju da on u svom posedu ima kompaniju u ofšor zoni na Britanskim devičanskim ostrvima, što je "treća laž".

Sve moje kompanije su, kao što sam i naveo, na današnji dan registrovane na teritoriji Evrope i Rusije i to je podatak koji lako može da se proveri, istakao je Popović.

On je ponovio da je o svemu u zakonskom roku informisao sve nadležne državne organe Republike Srbije.

Zbog laži koje je KRIK izneo o meni, a koje su povredile moju čast i ugled u Srbiji i inostranstvu, tužiću novinare KRIK, poručio je Popović.

On je najavio da će sav novac koji dobije od presude uplatiti na račun ustanova za zbrinjavanje dece bez roditeljskog staranja.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

zana

07. novembar 2017.

Znaci unapred zna da ce dobiti presudu, odnosno podmititi sudije , a za svoje bogatstvo krivi novinare, cececec.....boze, boze.....bolje bi mu bilo da cuti i skoluje neko dete bez roditeljskog staranja, ako je toliko bogat.