Site name

Hapšenje zbog krađe akumulatora sa baznih stanica

Požarevačka policija efikasnom akcijom uhapsila je J.S iz Kurjača, opština Veliko Gradište, koji je osumnjičen da je u više navrata počinio krivična dela teške krađe.

Piše: M.V

Požarevac 09. novembar 2017. 10:36

Hapšenje zbog krađe akumulatora sa baznih stanica

Naime, on se sumnjiči da je na teritoriji opštine Malo Crniće u više navrata obio objekte gde se nalaze bazne stanice svih mobilnih operatera koji obavljaju tu delatnost u Srbiji, i iz njih krao delove, prtetežno akumulatore, koje je kasnija po otpadima prodavao.

On, je na taj način mobilnim operaterima pričinio, pored direktne materijalne štete, i štetu na osnovu nemogućnosti da operateri preko tih baznih stanica vrše mobilni saobraćaj, što im je pričinio dodatnu štetu u vidu manjka naplaćenih inpulsa. Osumnjičeni J.S. je zadržan u zakonitom policijskom pritvoru u dužinbi od 48 sati, a nakon isteka tog zadržavanja biće predat Osnovnom tužilaštvu u Požarevcu sa krivičnom prijavom za delo teška krađa, gde će biti saslušan i doneti rešenje o pokretanju istrage, kao i mogućnost da mu se odredi pritvor do 30 dana na osnovu zakonitih razloga.

 

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.