Site name

Još jedan dečak žrtva vršnjačkog nasilja u Aranđelovcu

Još jedan snimak vršnjačkog nasilja pojavio se u javnosti, a na njemu su jednog dečaka napali školski drugovi. Kako beogradski mediji prenose, i ovaj slučaj dogodio se u Aranđelovcu.

1

Piše: Danas Online

Aranđelovac 09. novembar 2017. 10:57

Još jedan dečak žrtva vršnjačkog nasilja u Aranđelovcu

Snimak, koji traje nekoliko minuta, navodno je nastao u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi "Slobodan Minić" u Aranđelovcu. Na njemu se vidi kako dvojica dečaka udaraju trećeg, prenosi N1.

Nakon udaraca i maltretiranja, učenici su od dečaka kojeg su zlostavljali tražili da im poljubi ruke.

Prethodno je javnost potresao užasavajući snimak koji se pojavio na društvenim mrežamana kojem su učenicu Tehničke škole "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu napali školski drugovi i drugarice.

Ministarstvo prosvete najavilo je da zbog tog slučaja u tu školu šalje prosvetnu inspekciju i pokreće vaspitno-disciplinski postupak protiv svih aktera tuče, a Više javno tužilaštvo u Kragujevcu krivični postupak protiv tri maloletne osobe zbog vršnjačkog nasilja.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

STEVAN NIKOLIĆ

09. novembar 2017.

OVO VIŠE NISU SLUČAJNOSTI.DIREKTNI KRIVCI SU UČENICI KOI NISU NI MALI NI NAIVNI, A INDIREKTNI SU:[RODITELJI I KUKAVIČNI PROFESORI KOI BEŽE DA NEVIDE KAKO TATINI I MAMINI SINOVI I "VASPITANE DEVOJČICE" PRAVE ZLODELA ,JER SU OSIONE.I MISLE DA IM NIKO NEMOŽE NIŠTA. RODITELE KAZNITI SA 500000 A PROFESORIMA I SILEDŽIJAMA POKAZATI VRATA. ODREĐENI POLICAJAC NEKA IDE DA ČUVA OVCE KAD NEMOŽE KONTROLISATI DECU