Site name

Vučić na krsnoj slavi BIA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas obeležavanju slave Bezbednosno-informativne agencije, Svetog Arhangela Mihaila.

4

Piše: Danas Online

Beograd 21. novembar 2017. 14:22

Vučić na krsnoj slavi BIA

Foto: BIA

Tom prilikom predsednik Vučić čestitao je svim pripadnicima Agencije njihovu slavu i zahvalio im se na njihovom radu i uspehu u očuvanju suverenosti i nezavisnosti Republike Srbije, kao i na očuvanju bezbednosti svih njenih građana, navodi se u saopštenju BIA.

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Bolero

21. novembar 2017.

E, ova moda slava partija, institucija, škola, biblioteka je stvarno budalaština svoje vrste. U koje svece i ostale izmišljotine veruju profesori, policajci, inspektori, političari - to je njihova privatna stvar. Ovako ispada da u ta čuda i gluposti veruje svaki živi državni organ, ovo je zaglupljivanje naroda. Mi smo, gospodo, sekularna država, izvolte u crkve i manastire, pa radite šta se tamo radi, u školama, ovim policijsko bezbednosnim organizacijama, bolnicama i tako dalje radi se ono za šta su one osnovane, a ne da se nešto metaniše i tamjaniše po njima.

Jelena

21. novembar 2017.

Uvek je lepo videti prisutne drzavnike na ovakvim dogadjanjima. To je dokaz da i pored brojnih obaveza, uvek moze da se nadje vreme za one koji zasluzuju postovanje. A njihov predan rad i uspesi, za predsednika se nesto cime moze da se ponosi

Sara

21. novembar 2017.

Srećna Slava da je dugo slavite!

Radojko

24. novembar 2017.

Srecna slava agencijo,samo ne razumem kako je bezbednosna agencija pravoslavna,zar nije bezbednosna agencija svih gradjana Srbije?Onda se posle ljutimo i cudimo kad nam neki drugi gradjani Srbije drugih veroispovesti ne veruju.