Site name

Nova rubrika na sajtu Danasa

Prijavite svoju "Ideju za biznis"

Zainteresovani mogu da nam pišu na adresu danas.idejazabiznis@gmail.com

Internet redakcija Danasa pokreće novu rubriku „Ideja za biznis“, u kojoj će novinari razgovarati sa uspešnim i originalnim preduzetnicima. Svakog ponedeljka, počevši od ponedeljka, 27. novembra, čitajte o originalnim idejama za posao.

Piše: M. J.

Beograd 26. novembar 2017. 17:57

Prijavite svoju "Ideju za biznis"

Foto: Pixabay

Zašto pokrećemo ovu rubriku?

Istraživanje „Mreže omladinskih fondova Zapadnog Balkana i Turske” pokazalo je da četvrtina mladih u Srbiji nema ni posao ni školu. Ipak, ista analiza utvrdila je da je jedino polje u kom se aktivnost mladih povećava jeste – samozapošljavanje. Prema podacima iz APR, poslednjih nekoliko godina se broj novih preduzetničkih radnji konstantno povećava za deset odsto, dok podaci Ministarstva trgovine govore o povećanju IT preduzetništva za čak 74 odsto u poslednje dve godine.

Kako se građani sve više okreću paroli “pokreni nešto svoje” ili “bilo bi odlično da postoji…”, redakcija Danasa odlučila je da najbolje predloge i predstavi, kako bi motivisala čitaoce, koji razmišljaju o samostalnom biznisu.

Svi koji su zainteresovani da njihova priča osvane na sajtu Danasa, mogu da nam pišu na adresu danas.idejazabiznis@gmail.com.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.