Site name

Stefanović: Sistem funkcioniše

Potpredsedniku Vlade Srbije i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću uručena je Zlatna plaketa Ministarstva odbrane na svečanoj akademiji povodom Dana vojnih veterana.

2

Piše: FoNet

Beograd 04. decembar 2017. 23:00

Stefanović: Sistem funkcioniše

Zahvaljujući u ime svih dobitnika priznanja, on je istakao da priznanje doživljava ne samo kao nagradu Ministarstvu unutrašnjih poslova za odličnu saradnju u sistemu bezbednosti, za koji je rekao da poslednjih godina funkcioniše sve bolje.

Možda je još važnije da sistem bezbednosti funkcioniše kao jedno, na način da ne gledate boju uniforme, niti kojoj slu žbi ili ministarstvu pripada određeni pojedinac, već koliko može da doprinese Srbiji, rekao je Stefanović.

Čestitajući svim ratnim veteranima praznik, želim da istaknem da sam ponosan što živim u takvoj domovini u kojoj se vodi računa o ljudima koji su je zaduž ili i na koje smo ponosni, ali i kojima smo iskreno zahvalni, rekao je Stefanović.

On je istakao da je Srbija oduvek vodila oslobodilačke ratove u kojima je pokazala izuzetnu hrabrost i čast i da ne sme da zaboravi svoje sinove i kćeri koji su za njenu slobodu dali život, navodi se u saopštenju.

Danas država ume da ceni ono što su ratnici i vojni veterani za nju uradili i da ih aktivno uključuje u proces prenošenja znanja mladim generacijama. Na svima nama koji se danas bavimo bezbednosti sistemom Srbije je da uložimo maksimalne napore da osiguramo da se sukobi više nikada ne ponove i da Srbija uvek bude spremna da gradi konstruktivnu budućnost, ali koja je spremna i da se brani, da zaštiti i svoje nebo i svoju vodu i svoju zemlju i svoj narod i svakog svog čoveka, istakao je Stefanović.

povezane vesti

komentari (2)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

mara

05. decembar 2017.

Svaka cast ! Samo napred !

David

05. decembar 2017.

Lep govor naseg ministra, pogotovu deo koji se osnosi na to da se ne gleda ko koju uniformu nosi, vec koliki moze doprinos da da i da bi sve sluzbe bezbedosti trebale da budu jedinstvene.