Site name

Milan Nedić imenovan za direktora Radio Beograda

Na sednici Upravnog odbora Radio Televizije Srbije Milan Nedić je imenovan za direktora "Radio Beograda". Za glavnog i odgovornog urednika Prvog programa "Radio Beograda" imenovan je Srđan Bošković.

1

Piše: Danas Online

16. decembar 2017. 10:43

Milan Nedić imenovan za direktora Radio Beograda

Zgrada Radio Beograda Foto: Wikipedia

Kako je preneo RTS, nakon sprovedenog javnog konkursa, a na predlog generalnog direktora, Upravni odbor RTS-a imenovao je na današnjoj sednici Milana Nedića za direktora Radio Beograda. Nedić je do sada bio vršilac dužnosti direktora Radio Beograda.

Milan Nedić je dugogodišnji ugledni novinar i urednik Radio Beograda i RTS-a.

"Za ovaj posao kvalifikuje ga i bogato menadžersko iskustvo stečeno na brojnim odgovornim rukovodećim dužnostima koje je obavljao u različitim redakcijama i medijskim kućama", navodi se u saopštenju predsednika UO RTS-a Vladimira Vuletića.

Srđan Bošković je započeo novinarsku i voditeljsku karijeru u Radio Beogradu, a kasnije se profesionalno usavršavao u televizijskom programu RTS-a i na taj način stekao medijsko iskustvo.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Milutin

19. decembar 2017.

Režimska čistka zahvatila i radio Beograd. Bojim se da će medijska blokada postati veća nego devedesetih. Tada je bilo par slobodnih medija, kao što su studio B, B92, radio Pančevo... Sada ćemo imati samo N1, ako i njega ne zatvore.