Site name

Ministarka pravde posetila Ratka Mladića

Ministarka pravde Nela Kuburović, koja je danas prisustvovala zatvaranju Haškog tibunala, posetila je u pritvorskoj jedinici bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, koji čeka drugostepenu presudu.

7

Piše: FoNet

21. decembar 2017. 21:10

 Ministarka pravde posetila Ratka Mladića

Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Ona je za Radio televiziju Srbije rekla da je Mladića posetila na njegov poziv i molbu, a razgovor je trajao duže od jednog sata.

Moram da kažem da su lekari iz Srbije posetili Mladića pre dva dana. Na osnovu izveštaja srpskih lekara, verovatno će se uputiti dopis za njegovo privremeno puštanje i lečenje u Srbiji, rekla je Kuburović.

povezane vesti

komentari (7)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Realista

22. decembar 2017.

Gospodja ministarka je slabo informisana. Ratni zlocinci odn "heroji" poput R.Mladica se ne pustaju na nikakvo "privremeno odsustvo".. Postoje zatvorske bolnice za sve one koje nocu proganjaju nevino ubijene zrtve. .

Lud zbunjen

22. decembar 2017.

Mi kao nismo vodili rat u BiH a ovaj primao platu i penziju od nas, naša vojska ga skrival, kod nas uhvacen, mi ga isporucili, nasi lekari ga lece i nasa ministarka ga posecuje. Elem

Hamo

22. decembar 2017.

VESELIN MARKOVIĆ O VUČIĆU "Kada neko ima prošlost kao on, onda mu preostaje samo da priča o budućnosti, zar ne? Zapravo, ne može se graditi budućnost ako se ne ogradimo od nedavne prošlosti. Ako ljudi falsifikuju prošlost i tvrde kako je uvek kriv neko drugi, ako masovne ubice proglašavaju za heroje i tome uče decu, ako se pretvaraju da se na ovim prostorima tokom devedesetih dogodilo samo jedno bombardovanje, ako se, ukratko, ne suoče pošteno sa prošlošću, raskrste s njom i imenuju krivce, onda će se ona vratiti u nekom sličnom obliku. Upravo se to i dešava."

DRAGAN.NIKOLIC

22. decembar 2017.

BRAVO .GOSPODJA MINISTERKA TREBA DAUVAZE VAS PREDLOG HVALA HVALA

Inimicus Capitalis

22. decembar 2017.

Ta ministarka je predstavnik naroda, a posecuje coveka od cijih je bombi u Sarajevu poginulo 11,000 ljudi, civila, žena i dece, coveka koji je u Srebrenici počinio genocid, u Bihaču napravio pokolj i koji je širom Bosne otvarao koncentracione logore. Posecujuci tog zlocinca, pitam se koliko ona vrši volju naroda?

Zeka

23. decembar 2017.

Kao neko ko je rodjen u Sarajevu i imao 10 godina kad je poceo rat, ministarka je trebala da ode samo da mu pljune u lice, ali za to treba kriticko misljenje i moralni standard pristojnog coveka.

Pahomije Mirotočivi

23. decembar 2017.

Cela planeta se zgražala i još se zgraža kad čuje šta je radio taj zločinac, a ministarka ga ipak posecuje? Šta osuđeni zločinac treba da uradi da bi ministarka odbila da se susretne s njim? Da napravi još jedan genocid??