Site name

Glavni i odgovorni urednik Danasa gost “Intervjua na mreži”

Dragoljub Draža Petrović 1. januara odgovara na Fejsbuku

Dragoljub Draža Petrović, glavni i odgovorni urednik Danasa, odgovaraće tačno u podne direktno na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa prvog dana Nove godine, u okviru rubrike "Intervju na mreži".

3

Piše: M. J.

30. decembar 2017. 08:00

Dragoljub Draža Petrović 1. januara odgovara na Fejsbuku

Pitanja se mogu postaviti na Fejsbuku već od danas, a Petrović će pisanim putem odgovarati sat vremena od 12 časova 1. januara 2018. godine.

Na pitanja lične prirode se neće odgovarati, na pitanja koja su već odgovorena neće se ponovo slati odgovor, a uvredljiva će automatski biti brisana.

Gosti Danasovog “Intervjua na mreži” do sada su bili Aleksandar Šapić, Dragan Šutanovac, Vladimir Pavićević, Vuk Jeremić, Ksenija Radovanović iz Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd", Čedomir Jovanović, kao i ministri Vladan Vukosavljević i Branko Ružić,  zaštitnik građana Zoran Pašalić i Stanislava Pak.

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Inspiracija

30. decembar 2017.

Da li je taj intervju samo za posetioce Fejsbuka iz Beograda kao sto je uostalom i ceo Vas sajt,ili moze neko i van prestonog nam grada da ima sansu da procita sta se desava u Srbiji! Kazem "Srbija" jer Vi iz Beograda to vec niste,ocigledno je!

LEPA PAVLOVIC

30. decembar 2017.

Niste samo rekli da necete odgovarati na pitanja ljudi koji ne misle kao Vi.A posle pricate I pisete kako Vucic radi zloupotrebu medija?

Meki

30. decembar 2017.

Čekaj to je neki projekat za ove iz Lazarevića ili šta..