Site name

Ubijen državljanin Crne Gore

U Beogradu je predhodne noći ubijen muškarac na Vračaru, u Ulici Internacionalnih brigada, a kako prenose mediji reč je od držvljaninu Crne Gore.

2

Piše: Danas Online

02. januar 2018. 09:11

Ubijen državljanin Crne Gore

Foto: mup.gov.rs

Kako javlja N1 reč je o Davorinu Baltiću (41) u kog je ispaljeno više hitaca iz vatrenog oruzja i koji je pronađen mrtav u svom vozilu.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je za RTS da je muškarac od ranije poznat crnogorskoj i srpskoj policiji i da sve ukazuje da se radi o obračunu između kriminalnih grupa. N1 podseća da je Baltić dovođen u vezu sa Kavačkim klanom. Ubistvo se dogodilo nešto pre ponoći, a za ubicom se traga.

povezane vesti

komentari (2)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Gipd

02. januar 2018.

Ovo nije nista novo, kada su crnogorci u srpskoj policiji, srpskom pravosudju i srpskoj politici na kljucnim mestima sa kojih dozvoljavaju haos u Srbiji. Pogledajte serije koje se snimaju kod nas, scenaristi, reditelji i glumci su crnogorci i to se sve emituje na RTS-u, finansira se parama gradjana Srbije. 80% zaposlenih u RTS-u su crnogorci. U svim dnevnim novinama se nakon ovakvih stvari, ubistva, kreiraju price i plasiraju tekstovi kako bi velicali i sirili strah u Srbiji, ali samo kad se radi o crnogorcima. Kada crnogorac ubije nekog njega nazivaju "pucačem" a ne pravim imenom, ubica. Sistem je zatrovan i nadamo se da neko u Srbiji zna sve ovo, mozda i vise, i da preduzima nesto.

Topcider

02. januar 2018.

Gipd @ Zaboravili ste da dodate i kriminalca i ubicu, crnogorca Arkana. Tu je i tka akademik, Matija Beckovic /poreklom s`kozjih staza Crne Gore/ kao i njemu dragi tkz "terazijski serdari odn crnogorci" iz ranijeg B.Tadicevog DS. Tu su i ratni zlocinci "srpski heroji" Sljivancanin,Karadzic i sl.. Svi se oni vode i racunaju kao "veliko srbi" koji bi trebalo Srbiju da oslobode od olosa slicnog njima. Ima toga jos ......