Site name

Vulin: Od NATO agresije nismo imali veći broj vazduhoplova

Od NATO agresije Ratno vazduhoplovstvo i protivvazdušna odbrana (RV i PVO) Vojske Srbije nisu bili u boljem stanju i nikad nismo imali veći broj vazduhoplova ni bolje sisteme, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

5

Piše: Fonet

Beograd 02. januar 2018. 11:58

Vulin: Od NATO agresije nismo imali veći broj vazduhoplova

Foto: MOD

On je, tokom obilaska dežurne jedinice na batajničkom aerodromu, rekao da je u toku druga faza remonta lovaca MiG-29, koja se odvija u Rusiji, po planu i u rokovima, ali nije mogao da precizira kad će čitav posao biti završen. Vulin je istakao da Vojska Srbije trenutno ima tri lovca MiG-29 i isto toliko MiG-21 koji su u letnom stanju i potpuno spremni za izvršavanje zadataka.

 

povezane vesti

komentari (5)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Dragan

02. januar 2018.

Pa gde su MIGovi sad u Srbiji ili su vraceni u Rusiju. Ako su u drugoj fazi remonta u Rusiji znaci dovezenii su na Batajnicu i vracni da ih Rusi remontuju. Ko placa slikanje MIGova na Batajnici.

Vicinovic

02. januar 2018.

Ministar vojni reče:.........."Od NATO agresije nismo imali veći broj vazduhoplova"...... i, zatim, pojasni da.... "Vojska Srbije trenutno ima tri lovca MiG-29 i isto toliko MiG-21 koji su u letnom stanju"............ Eto, on smatra da je to (3 plus 3 aviona) dovoljno za pohvalu i da treba da bude istaknuto javnosti, jer nikada (od agresije NATO) nismo imali(?) veći broj aviona. Zaista, sila smo u regionu, nema šta!?

Dragoslav

02. januar 2018.

Kad bi tetka iz Kanade donirala koji dolar i vazduhoplovstvo bi nam bilo lider u regionu.

Rade Čobanin

02. januar 2018.

Pa naravno da nismo imali kad nam je NATO uništio sve. Ako sada imamo jedan avion , to je najviše od NATO agresije .

Rajko

03. januar 2018.

Cuti,bre,vec i deca prave viceva na tvoje provale!Ovaj Vucic sto te namestio jeste veliki zezator! Ti i vojska imate veze kao,recimo Ana i Vlada,ili Gasic u duetu sa Dacicevim mostovima od keramike...Vi ste veliki mangupi...