Site name

Svetlana Ražnatović: Autom u Banjaluku, prijatelj me provozao helikopterom

Nakon što je opozicija u RS zatražila od Vlade da odgovori da li je helikopter Helikopterskog servisa RS u novogodišnjoj noći dovezao pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović u noćni klub u Banjaluci, oglasila se i pevačica, rekavši da je iz Beograda došla u sopstvenoj režiji i da je samo uživala u panorami Banjaluke.

6

Piše: Danas Online

03. januar 2018. 09:09

Svetlana Ražnatović: Autom u Banjaluku, prijatelj me provozao helikopterom

Sa novogodišnjeg koncerta u Banjaluci Foto: Youtube/Printscreen

“Ja imam ličnu potrebu da odmah demantujem takvu neistinu zato što sam ja svojim novcem došla u Banjaluku automobilom Q7. I pošto sam dala deo sredstava u humanitarne svrhe za RS, moj veliki prijatelj, dugogodišnji prijatelj, Boban Kusturić je ponudio da nam napravi panoramu iznad Banjaluke”, rekla je Svetlana Ceca Ražnatović, a prenosi banjalučka ATV.

Helikopterski servis RS saopštio je da su netačne tvrdnje da je helikopterom tog servisa  Svetlana Ceca Ražnatović  31. decembra doputovala iz Srbije u Banjaluku. Kako prenosi ATV, u saopštenju Helikopterskog servisa RS se navodi da je snimak koji je izazvao navedene tvrdnje, a koji je pevačica objavila na društvenim mrežama, napravljen iznad Banjaluke.

Let je, navode iz Helikopterskog servisa RS, realizovan u znak zahvalnosti za humani gest koji je pevačica najavila, a to je da će deo prihoda sa novogodišnjeg koncerta uplatiti u humanitarne svrhe.

Poslanički klub Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini RS zatražio je ranije od Vlade da hitno odgovori da li je tačno da je helikopter RS u novogodišnjoj noći dovezao pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci.

povezane vesti

komentari (6)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

"Stižemo u BL"

03. januar 2018.

Ko stiže? A što je onda Veljko spavao u helikopteru za kratkotrajno, panormsko, razgledanje grada? Plaši se visine, a? Kasno podnevno Sunce pada pod čudnim uglom za sunčane naočare ili će biti da je prepodne?

Dadilja

03. januar 2018.

Posteno kaze, njoj je za verovati. Majka nasa.

pa da

03. januar 2018.

jedini portal na koji idem je danas pa se nadam da ovako glupe info nece postati praksa, sad me strah kad ponovo klikne ne procitam vesi iz rijalitija ili 20 clanaka o nekom, jadnom, pokojnom detetu. U mojim ocima je Draza kao Dusko Radovic.....

😢😢😢

03. januar 2018.

Je li ona sama sastavila prosto proširenu rečenicu ili je neko u njeno ime?

ljubitelj burleski

03. januar 2018.

A taj,,prijetelj ,,je zasigurno,,PatriJota k,o gazda Ronhil,iz Laktaške latifundije.,.Ovo forsiranje,,mati,, Srbije i dece joj,na,,najprodavanijim,štampanim,,medijima, prešlo je u ozbiljnu bolest,.nikada više obmnjivane i sluđivane nacije,u istoriji...

Rajko

06. januar 2018.

Majko srpska,kome da se pravdas? Reci im otvoreno da si morala hitno kod Dode ,zbog rukopisa Deklsracije, a i zbog uvezbavanja muzike na cirilici.Ti ces licno otpevati tu Deklaraciju ,muziku pise Dacic a i on ce ti tercati!