Site name

Policajka bila u autu Baltića

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je za N1 da se u trenutku napada na Davorina Baltića, koji se dovodi u vezu sa crnogorskim "kavačkim klanom", u njegovim kolima nalazila službenica policije.

4

Piše: Danas Online

Beograd 03. januar 2018. 16:47

Policajka bila u autu Baltića

Ilustracija Foto: Pixabay

MUP je potvrdio i navode da je ona uklonila Baltićev pištolj posle njegovog ubistva.

"Protiv policijske službenice M. N., koja je bila u društvu ubijenog Davorina Baltića, po nalogu nadležnog tužioca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo ometanje pravde, tako što je uklonila pištolj Baltića nakon njegovog ubistva, a koji je policija tokom uvidjaja pronašla", naveo je MUP u odgovoru N1.

Protiv policijske službenice M. N. pokrenut je disciplinski postupak i ona je suspendovana sa posla, dodalo je Odeljenje MUP-a za medije i komunikacije.

Novosti su ranije danas objavile da je u kolima sa Baltićem bila kuma njegove supruge, policajka M. N. koja je u vreme napada bila na dužnosti.

Prema izvorima Novosti, Baltić je te večeri oko ponoći povezao M. N. i dovezao je do zgrade u kojoj je živeo, kako bi čestitala Novu godinu njegovoj porodici.

Kada je krenuo da se uparkira, na prilasku garaži, iz mraka su izletela dvojica napadača i osula paljbu. Ispaljeno je oko 60 metaka.

Baltić, koji je inače imao meru potrage, sa više hitaca je pogođen i preminuo je na licu mesta, dok je policajka ostala nepovređena.

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Dusan Spasic

03. januar 2018.

Na zdravlje. Kuma policajka kriminalcevoj zeni. Pa sta je ovo u drzavi Srbiji? Da li se uopste proverava ko se prima u policiju kao u nekadasnjoj drzavi Jugoslaviji?

RMN

04. januar 2018.

A da nije ti, možda, sprega države i kriminala...?

Ana Bron

04. januar 2018.

Prvo: policajka je bila duzna da prijavi to lice koje ima meru potrage, drugo: svesno je uklonila pistolj toga lica koje ima meru potrage i trece: u radno vreme obavlja privatne posete. Ko zna sta tu jos ima? Pravna drzava!???

Sava Savic

04. januar 2018.

Imao je meru potrage??? Gde je drzao tu meru? U sefu u banci? U dzepu od pantalona? Imate li vi novinare koji razumeju ono o ceku pisu i koji se ne boje da policijski (medicinski, ekonomski, politicki...) zargon prevedu na sroski jezik? Obican narod ne mora da bude upoznat sa zargonom pojedinih profesija. Zar nije moglo da se kaze "za kim je bila raspisana poternica," ili "koga je policija trazila zbog..."? Imate li profesionalce u svojim redovima ili samo prepisivace i ponavljace?