Site name

Donatorski doručak za Kragujevačku gimnaziju

Udruženje građana "300 Kragujevčana" najavilo je za subotu donatorski doručak za obnovu Prve kragujevačke gimnazije koja je pretrpela ogromnu štetu u podmetnutom požaru i pozvalo građane i firme da se uključe u akciju.

Piše: FoNet

10. januar 2018. 23:44

 Donatorski doručak za Kragujevačku gimnaziju

Foto: Wikipedia

U saopštenju se navodi da se putem društvenih mreža javio veliki broj bivših đaka koji su trenutno u inostranstvu, a koji žele da pomognu obnovu škole i da se očekuje da Gimnazija otvori namenski račun.

Akciju su do sada podržali Đački parlament gimnazije, Studentski parlament Univerziteta u Kragujevcu, Rotaract klub Kragujevac, Udruženje studenata Ekonomskog fakulteta, Studentska asocijacija Pravnog fakulteta, klub Privrednika i mnoge privatne firme iz Kragujevca i okoline.

Novac za doručak prikupljen je od donacija, a kompletan iznos sakupljen od ulaznica biće uplaćen na račun škole. Kotizacije su: 500 i više dinara za đake i studente, 1000 i više dinara za fizička lica i 5000 i više dinara za pravna lica.

Sva pravna lica koja pomognu obnovi škole dobiće zahvalnice Prve kragujevačke gimnazije, navelo je Udruženje građana "300 Kragujevčana".

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.